Wpis z mikrobloga

• 665
ej dobra, ale kto i jakim prawem zatrudnił lasencje 9/10 do sprzątania męskiego kibla w korpobazie? Wbijasz sobie rano po kawusi do kibla w #pracbaza niczym ten słynny komendant na posterunek a tu takie cudo podgłoge szoruje. Udałem, że wbiłem tylko hehe nosa wydmuchać i czekam aż skończy tę podłogę myć. Boje się kaszlnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paladin_Woodrugh: Mam zupełnie inne doświadczenia. Kiedyś pracowałem w jednej sieci stacji benzynowych i do moich obowiązków należało sprzątanie kibla. W damskim znacznie częściej był po prostu bajzel. Papiery porozrzucane albo seryjnie nawrzucane w kibel, itp, itd. Dziewczyna która sprzątała na innej zmianie miała identyczne obserwacje.
  • Odpowiedz
@Krachu: a myślałem, że tylko w moim korpo wpadli na taki pomysł. Od paru miesięcy sprząta u nas taka 9/10 i ciągle nie mogę się przyzwyczaić :) Wiem, stereotypowe myślenie, ale po prostu nie pasuje do ściery i odkurzacza.
  • Odpowiedz
@Krachu:
@zarowka12
To dziwne...
Ogólnie najładniejsze różowe mają wokół siebie masę amantów i nie muszą sprzątać.

To podobnie jak z polskimi emigrantkami. Nie spotkasz dziewczyny o nadzwyczajnej urodzie, która wyjechała za chlebem.
  • Odpowiedz
szkoda mi dziewczyn bo w ich przypadku zwlaszcza atrakcyjnosc jest w stanie zwiekszyc ich jakosc zycia. Szkoda mi tych ktore ciezko pracuja i c--j z tego maja. To frustrujące musi byc na maksa a potem sie ludzie dziwia ze jedna z drugą jebnięta jak ludzie kierują się mysleniem ze brzydka to na szmatę a z drugiej strony udaja mega powaznych z kijami w dupsku. bardzo wspolczuje powaznym ludziom.
  • Odpowiedz