Aktywne Wpisy

Mirki. Jaki byście chcieli limit prędkości na autostradzie i ekspresówkach?
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
- 80 km/h lub mniej 3.7% (56)
- 100 km/h 1.3% (20)
- 120 km/h 9.1% (136)
- 130 km/h 6.6% (98)
- 140 km/h 27.6% (413)
- 150 km/h 12.6% (189)
- 160 km/h 14.8% (222)
- 180 km/h 5.8% (86)
- BEZ LIMITU SZYBKOŚCI 18.4% (275)

pasta_alla_carbonara +296
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw
źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz

Tak jak obiecałem, lecimy z konkursem! Dziś do wygrania kod PSN na grę Knock-Knock na konsolę #ps4 / #ps3 / #psvita - crossbuy (jeden klucz uprawnia Cię do gry na 3 platformach) :)
Kod pochodzi wprost od bardzo miłej pani z Ice-Pick Lodge Studios, dewelopera gry :)
Zasady:
1. Daj suba (。◕‿‿◕。)
2. W komentarzu umieść zdjęcie swojej kolekcji gier na PS4 / PS3 / PSVITA + karteczka z nickiem w Wykopu :) Nie ważne czy jest to jedna gra, czy dziesięć - każdy ma równe szanse. Jeśli nie masz fizycznych gier - załącz foto swojej konsoli - też z karteczką z nickiem :)
3. Losowanie jutro o 20.00 przez mirkorandom
4. Zielonki biorą udział, ale zarejestrowane PRZED dodaniem tego wpisu :)
Dlaczego karteczka z nickiem jest obowiązkowa?
Zależy mi żeby gra trafiła do osoby która faktycznie w nią zagra, a nie została sprzedana np. na Allegro :(
#vg24pl - obserwuj / czarnolistuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na konsoli ps3 : Red Dead Redemption, Dead Nation, Mirrors Edge, Ico & Shadow of the Colossus
źródło: comment_r4m8bMvBALO54CjycZI8yUdjHiD0jm2N.jpg
Pobierzkiepsko widac, bo robione na szybko ale widac nick. Na zdjeciu ps3 i ps4; jeszcze mam vite i troche gierek ale nie czuje potrzeby chwalenia sie kolekcja ;p
źródło: comment_10kMhkG4fhBzp4jOc1ASNKRBq4qT5dd7.jpg
Pobierzźródło: comment_jjrnyoKOjNyz3dnA9m9m2AKVNDNjBFxF.jpg
Pobierzźródło: comment_W2ADfaA9fmXX6mWsbl0aTJ7af9brJInB.jpg
Pobierzźródło: comment_xptVTmObXyUWZpSCyiJawNMpDuBMPXut.jpg
Pobierz