Aktywne Wpisy

Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?

Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
źródło: IMG_20160713_191921199_HDR
Pobierz

Gra świetna i mogę szczerze polecić. Sporo godzin (tygodni) upłynęło by ją przejść. Bardzo fajna fabuła. Tylko zadania wiedźmińskie (na potwory) trochę nudne i powtarzalne. Ale nie ma na co narzekać.
Na plus również super udźwiękowienie. I mam tu na myśli zarówno muzykę, jak i polski dubbing który jest na wysokim poziomie.
Jak wiadomo są 3 główne zakończenia do których dochodzą ponad 32 inne zakończenia dodatkowe. Czyli stany świata.
Jako, że za pierwszym razem udało mi się wszystko zakończyć szczęśliwie to małe #chwalesie wynikami.
W skrócie:
1. Ciri przeżyła i została wiedźminką
2. Geralt zaczął wieść spokojne życie przy boku Yennefer
3. Radowid V Srogi ginie dzięki zaangażowaniu Geralta w zamach na niego
4. Dijkstra zostaje kanclerzem Redanii i wygrywa wojnę oraz uwalnia Północ spod wpływu Cesarstwa. Kraj kwitnie dobrobytem
5. Geralt wraz z Triss uratowali przebywających w Novigradzie magów i czarodziejki
6. Keira Metz przeżyła i wyjechała do Kaer Morhen
7. Władcą Skelige zostaje Cerys zamiast Hjalmar'a
8. Lambert przeżył dzięki wcześniejszemu uratowaniu Keiry. Oboje się w sobie zakochują
9. Sku**iel Junior ginie a jego miejsce zastępuje Dudu
10. Folan i Vigi zostają uratowani
I pewnie jakieś mniejsze smaczki o których nie pamiętam lub nie wato pisać.
#gry #wiedzmin3 #rozrywka
I tylko Ciri może to powstrzymać (ale właściwie jak? W grze Białe Zimno to pył, który przesłania słońca i dlatego planety zamarzają). Jak właściwie Ciri ma to powstrzymać? Włazi w portal i co? Niszczy cały pył? Mocno dmucha i go rozwiewa, czy co właściwie?
Masz na myśli Yennefer i Triss? Zadania wykonałem dla obu. Czyli "serce nie sługa" dla Triss i jeszcze to drugie jakieś dla Yen. Ale miłość wyznałem tylko Yen. Z tego, co wiem, to gdybym kręcił z obiema to obie dałyby kosza i w końcu zostałbym sam.
@Polinik:
No z tą Ciri co na koniec wskakuje do portalu który otworzył Avallach to faktycznie trochę po macoszemu zrobione. Ot pokazana krótka scenka z Ciri jak przypomina sobie decyzje Geralta (od których zależy czy zginie
@FightMaker: Jest jeszcze trzecia opcja o której mało osób wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)