- rzuciłem analogowe fajki na rzecz #epapieros - dzień się co prawda nie skończył ale jak tak dalej pójdzie to uda się zamknąć dzień w 1600 kcal - dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu nie tknę ani mililitra alkoholu - dziś wieczorem długi spacer, jutro siłownia i sauna. - w końcu popełznę do lekarza porządnie przebadać się w dwóch kwestiach
@vgf_: Do rzeźby jeszcze daleko tzn jakieś 7kg :P Ja mam problem z efajką. Subox Nano ledwo żyje. Polecisz jakiegoś moda z gotowymi grzałkami w dobrej cenie?
@dziki: jak chcesz, żeby ta siłownia i odchudzanie miało sens to jedz tyle kalorii ile wyjdzie z wzoru = waga x 24 x 1.1 na razie waga spada, ale zaraz przestanie i nie będziesz miał z czego ciąć.
@beaverr: Na razie to ja chcę dość lajtowo podejść, bo przez sytuację życiową z ostatnich 2-3 miesięcy jestem w takiej formie że dostaję zadyszki na zwykłym spacerze ( ͡°ʖ̯͡°)
- rzuciłem analogowe fajki na rzecz #epapieros
- dzień się co prawda nie skończył ale jak tak dalej pójdzie to uda się zamknąć dzień w 1600 kcal
- dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu nie tknę ani mililitra alkoholu
- dziś wieczorem długi spacer, jutro siłownia i sauna.
- w końcu popełznę do lekarza porządnie przebadać się w dwóch kwestiach
#oswiadczenie #zdrowie #sport #dzikiwzialsiezasiebie i troche #wyjsciezprzegrywu
@Invisible22: 4 razy dziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
PS. To chyba 4 jogurty :D Wybacz, po prostu przy moich 3500kcal wydaje mi się to nic :P
@dziki: jak będzie jakiś problem z efajką to wołaj pod tagiem.
Ja mam problem z efajką. Subox Nano ledwo żyje. Polecisz jakiegoś moda z gotowymi grzałkami w dobrej cenie?