Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Za to, że listonosz rano śpiewa wychodząc z samochodu, w szczególności przed drzwiami, przy których ma do zostawienia większą przesyłkę, "Please beeee iiinn, please let me iiiinnnnn".
Że kierowca autobusu zatrzymuje się na pośród pól na środku drogi przy koniu, który wystawia łeb na drogę, otwiera drzwi i pyta go czy wsiada. Po krótkiej konwersacji z koniem kierowca wysiada i odprowadza go na środek pastwiska.
Że najpopularniejszą kreacją wieczorową na wsi są kalosze i szlafrok.
Że Pan w sklepie i sąsiedzi mimo tego że jesteś jedyną Polką w okolicy uczą się dla ciebie "dzien dobry, jak sie masz".
Że lekarz puszcza dla ciebie Chopina w gabinecie i mówi o wielkich Polakach przepisujac paracetamol w przerwie miedzy udawanym dyrygowaniem.
Że w jednym z kościołów jest fabryka okien a drugi spełnia funkcję kawiarni, miejsca spotkań dla rożnych grup zainteresowań, poczty trzy dni w tygodniu, lokalu wyborczego i sali do ćwiczeń dla pań ze slimming world oraz kościoła oczywiście - wszystko w zależności od pory dnia i zmienia sie co tydzień.
Że jak dajesz dziecku czereśnia z drzewa w parku, to wszyscy patrzą czy dziecko padnie czy nie, kiwając z niedowierzaniem głowami.
I za to że nie ma znaków nie deptać trawników i wszędzie można zrobić piknik.
#oswiadczenie w sumie bardziej #oswiadczeniezdupy, #emigracja #anglia #truestory z tym koniem.
Komentarz usunięty przez moderatora
- czy my się przypadkiem nie znamy?
A w Polsce? Ja p------e... W Polsce jak w lesie, k---a. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, k---a. Spojrzysz się na polaka-robaka, to
A Polki w dodatku, nie słynną z wierności.
Gdyby nademną mieszkała Brazylijka o urodzie modelki to także nauczyłbym się parę słów w jej języku.
Aby zaruchać, faceci są skonni do dużo większych poświęceń...
Miłego dnia życzę!
@shinigami26: W pierwszej chwili przeczytałem "że kasjerka sama daje Ci d--y"...
@shinigami26: a bilet roczny może kosztować 4000-5000GBP, więcej niż przyzwoity samochód używany
Nagłówek mówi "via iOS"
Czepiaj się niepoprawnej ostatniej litery, którą mógł podmienić słownik a OP nie zauważył.
Nie przeszkadza ci to uważać OP za idiotę.
Tia, mirko master race.
@Merkava: Na wsi 5 tys. Mieszkańców trzy kościoły - metodystów, anglikański i rzymskokatolicki, żadnego meczetu, uważam, że super, że zamiast stać i niszczeć są użytkowane przez lokalną społeczność. I nie życzę sobie obrażania mnie
- wszystko robią na odpier#$%ol
- zamówisz fachowca to przyjdzie (o ile się nie spóźni) i powie, że nie ma takich narzędzi więc sorry gregory
- sztuczna uprzejmość
- "załatwimy nie ma proooobleeeemuuu ... " po czym
No i zapomniałeś dodać, że nie potrafią wychowywać dzieci :P
Nie ma kraju idealnego po prostu. Ale wciąż lepsze to niż polska.
Cieszy mnie, że pocztę i większe paczki mogę sobie odebrać w 5 minut (bo w końcu blisko poczty i packzomatu mieszkam)
Że kierowca autobusu nie zatrzymuje się byle gdzie, tylko na przystankach przez co nie ma