Waszczykowski był ambasadorem w Iranie, to tak na marginesie.
@Enricco: Pod linkowanym wyżej znaleziskiem @bijotai wrzucił fajne ciekawostki dotyczące tego okresu.
Po skandalu z odwołaniem Waszczykowski wylądował jako ambasador w Teheranie (co zresztą pokazuje, jak w MSZ pobłażliwie traktowano takie wpadki). W Iranie Waszczykowski błysnął wyczynem, który powinien znaleźć się w księdze rekordów Guinnessa: umyślił sobie, że Polska będzie reprezentować interesy USA w tym kraju. I od razu poszedł
@BielyVlk: Nie chcę mówić, że to wszystko bzdura, ale akurat w tym roku byłem w Iranie w trakcie wyborów parlamentarnych i byłem głosować właśnie w ambasadzie. Generalnie z tego co pamiętam ambasada znajduje się za 3 metrowym murem i nie ma tam okien wychodzących na ulicę, a tym bardziej w suterenie ( ͡°͜ʖ͡°)
kupcie jutro swoim różowym połówkom kwiaty, tak o bez okazji albo mamie czy babci, jak nie macie niby kilka badyli a robią humor na cały dzień i za każdym razem jak na nie spojrzy mówię to ja, random z internetu
źródło: comment_ztGqYspIy52DhSrbQTg22i53TQGd7PGb.jpg
Pobierzźródło: comment_fflXrdXosPsw5HMya4uuci066TUaood1.jpg
PobierzWaszczykowski był ambasadorem w Iranie, to tak na marginesie.
@Enricco: Pod linkowanym wyżej znaleziskiem @bijotai wrzucił fajne ciekawostki dotyczące tego okresu.
Po skandalu z odwołaniem Waszczykowski wylądował jako ambasador w Teheranie (co zresztą pokazuje, jak w MSZ pobłażliwie traktowano takie wpadki). W Iranie Waszczykowski błysnął wyczynem, który powinien znaleźć się w księdze rekordów Guinnessa: umyślił sobie, że Polska będzie reprezentować interesy USA w tym kraju. I od razu poszedł
Generalnie z tego co pamiętam ambasada znajduje się za 3 metrowym murem i nie ma tam okien wychodzących na ulicę, a tym bardziej w suterenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)