Aktywne Wpisy
ewa-m +74
#randkujzwykopem #slaskie #kobieta
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,
HausHagenbeck +25
Też macie czasem takie specyficzne uczucie "odrealnienia" dotyczące swojego życia/siebie. To polega na tym, że w losowym momencie przez kilka sekund "fizycznie" czuję się taki wyobcowany w swoim ciele i życiu. Po tym wszystko wraca do normy. Dzieje się to kilka razy w tygodniu w losowym momencie dnia bez względu na to co robię. Raczej nie jest to miłe doświadczenie.
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Liczę, że ta pani (obecny premier), której żaden praworządny obywatel Rzeczpospolitej nie powinien od wczoraj okazywać żadnego szacunku, jak również ten pan (tzw. prezydent a w rzeczywistości notariusz posła z Żoliborza), który zamiast stać na straży konstytucji, bezczelnie ją łamie, wkrótce znajdą się tam gdzie ich miejsce: najpierw na ławie oskarżonych a później w pierdlu - za zdradę i łamanie konstytucji. I mam nadzieję, że dołączy do nich magister Ziobro, który jest zwykłym, najzwyklejszym zerem.
#polityka #oswiadczenie
@NitrousOxide: Nie rozumiesz o co tu idzie walka i spór. Chodzi o Konstytucję, ustrój państwa i uniknięcie dyktatury. To że społeczeństwo dało mandat do rządzenia i bezwzględną większość w parlamencie, nie oznacza, że dało mandat do zmian ustrojowych, zapisanych w Konstytucji i jej nieprzestrzegania.
Walka
Wszystkie władze (już nowe) uznały ten werdykt. Koniec tematu. Sprawa załatwiona.
Trybunał Konstytucyjny wczoraj wydał werdykt, że nowelizacja ustawy o TK jest prawie w całości niekonstytucyjna. Wszystkie władze deklarują (na razie tylko werbalnie), że nie będą uznawać tego werdyktu. Jeśli nie uznają tego werdyktu
2) do rozłamu w PIS. Ta....
--------
3) WYROK TK zapadł niezgodnie z konstytucją, nie z ustawą PIS, czego ty nie rozumiesz. Nie chodzi o ustawę PIS chodzi o konstytucję,, którą TK złamał. Mają uchwalić, bo
Powoływanie się an art. 197 K. jest ulubionym argumentem PiSowców, ale co z tego, skoro nadrzędnym dla tego artykułu jest (logcznie):