Aktywne Wpisy
Jak ludzie #!$%@? podróżują? Jak ktoś jest w stanie np. z #!$%@? w Polsce C polecieć do Barcelony i wiedzieć gdzie on ma iść zwiedzać? Oni to na google maps sprawdzają gdzie będą chodzić w ciągu dnia?? Jakiegoś przewodnika mają? Jak sprawdzam te fotki ludzi na fb z jakiegoś Rzymu na przykład oni tak losowo chodzą po mieście??? przez 12h? ale to trzeba mieć dynaminy w chvj na takie coś
#przegryw
#przegryw
SarahC +8
ten moment kiedy podnoszę telefon sprawdzić czy nie przyszła jakaś wiadomość a potem przypominam sobie że nie mam od kogo
W sumie nic ciekawego, oprócz tego że musiałem zrobić krótki test.
Oto pytania:
1. Uporządkuj litery zgodnie z kolejnością alfabetyczną np: CYHAWO.
2. Oblicz ile zarobisz 6.5 funta x 5h.
3. W dwóch kolumnach podane jakieś liczby/nazwy, trzeba porównać dane w wierszu czy się zgadzają, czy jest jakiś błąd/literówka np. 12345 a 1235
4. Obrazek z widokiem bocznym towaru na palecie (różnej wielkości kwadraty i prostokąty wpisane w duży kwadrat). Trzeba policzyć ile jest tego towaru (czyli ile kwadratów jest na obrazku)
5. Przepisać numer faktury np. IN12345. Obok numeru faktury miejsce na przepisanie.
Trudność 1/10. Czas jaki mi zajęło zrobienie tego to ok 3 min, z czego najdłużej mi schodziło z przeczytaniem treści zadania. W miarę ogarnięty ośmiolatek, który poznał mnożenie bez problemu by sobie poradził. Niestety zastanawia mnie dlaczego w ogóle są takie testy robione.
#uk #praca #pracazagranica #cotaangliatojanie
Znam przypadek gdzie pewien Polak i z tym miał problem. mylił sobie cyfry po angielsku. Miał powiedzieć 5, a powiedział four.
Komentarz usunięty przez autora