Aktywne Wpisy
Kagernak +290
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +227
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Dziele sie z Wami kuponem o tresci DANIELNOTE3 na Redmi Note 3 Pro 3/32 na snapdragonie na wartosc 20$, co robi cene 252$ juz z DHL.
A drugi to troche nakombinowany ( ͡º ͜ʖ͡º), ale jest na Redmi Note 2 2/16 o tresci DANIELNOTE2TD na wartosc 26$ co daje nam 148$ takze z DHL.
Ale czemu nakombinowany, juz tlumacze - ogarnalem zeby sprzedali nam wersje TDD-LTE, ktora oficjalnie dziala tylko na terenie Panstwa Srodka, natomiast po instalacji/fleszu np. #miuipolska lub innego custom roma mamy do uzytku wszystkie pasma jakie dalo nam Xiaomi, czyli banglajace w EU FDD-LTE ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Dzieki temu 100ziko znizki, wysylka 3-4dni kurierem 99% bez vatu bo tak paczki pakujo, roczna gwarancja w PL (za +5$ jest 2 lata). Znizka na RN3 do 31.03, na RN2 do 07.04. Enjoy ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
I jeszcze proba generalna na kupon poza Xiaomi, czyli #huawei #honor7 Huawei Honor 7 64GB o wartosci 23$ i tresci HUAWEICOUPON. Wazny do 07.04
wolam @MichalQ20 @eshabe @Tekedo @FWierzbowski @Raffael @damek :)
@rubik: Trzeba
A jeszcze o ten VAT zapytam. 99% szanse na jego brak jest przy każdej wysyłce DHL? Nawet tej bez dodatkowego ubezpieczenia? Czy jednak
@eshabe: ja teraz od nowego roku brałem 3 telefony i olalem ubezpieczenie. Wszystko przyszło zapakowane pięknie w papier ozdobny, z prywatnego adresu no nie ma bata że ktoś to nakryje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@rubik: Jest tam napisane o naprawach pogwarancyjnych. Domyślam się, że mają umowę z ibuygou i w trakcie trwania okresu gwarancyjnego telefon naprawialiby mi za darmo?
@eshabe: dokładnie tak, współpracują razem, piszesz do sklepu z każdym problemem a oni znajdują dla Ciebie najlepsze rozwiązanie :)