Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +836
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Dzisiaj rano przeczytałem taki wpis:
Ogromne podziękowania dla prawilnego mirka @Tymian za przyjazd w środku nocy i pomoc w usunięciu mojej awarii z tego wpisu :
http://www.wykop.pl/wpis/16863695/mirki-z-wroclaw-pilna-sprawa-mam-awarie-jednej-faz/
Jesteś wielki,a ten bro to nic w porównaniu do włożonej pracy i czasu poświęconego nieznanej różowej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wroclaw #pomagajzwykopem #oswiadczenie #prawilnemirki
Zadałem więc oczywiste, choć jak widać niewygodne pytanie: CZY BYŁA ZROBIONA GAŁA?
I wiecie co? NIE. GAŁA NIE BYŁA ZROBIONA.
BRAWO! W TEN SPOSÓB PRZYZWYCZAJACIE KOLEJNĄ KSIĘŻNICZKĘ, ŻE ZA SAM FAKT POSIADANIA JEDNEGO OTWORU WIĘCEJ, MOŻNA DOSTAĆ COŚ ZA DARMO. KTO DO WAS NIEBIESKIE PASKI, BY PRZYJECHAŁ W ŚRODKU NOCY I ZA SAM UŚMIECH NAPRAWIAŁ INSTALACJE ELEKTRYCZNĄ? ODPOWIEM: - NIKT.
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie, bo chciałbym poznać opinię PRAWDZIWYCH MIRKÓW, a nie jakichś wydmuszek typu @Tymian
@m__b: Wnioskuję o odebranie niebieskiego paska @Tymian za zdradę prawidłowych obyczajów
I DODAM: PAMIĘTAJ MIRABELKO, ŻE GDYBY TWÓJ OJCIEC DOSTAŁ OD TWOJEJ MAMY TYLKO "OGROMNE PODZIĘKOWANIA" TO NIE BYŁO BY CIE Z NAMI. ZA USŁUGI ZAWSZE PŁACIMY.
#kiciochpyta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #takaprawda #ankieta
Czy zerwanie się w nocy, aby pojechać i pomagać nieznanej różowej powinno być nagrodzone zrobioną gałą?
Proszę, oto nunery dla Ciebie: http://www.lotto.pl/lotto/wyniki-i-wygrane
Heh śmiesznie to napisałeś, nawet prychłem.
Ja nieco ponad rok temu, zaraz po nowym roku miałem podobną sytuację.
Jakaś Mirabelka pytała czy ktoś nie może jej podjechać wykupić leki w sklepie bo ona ma skręconą nogę i nie może chodzić. Była studentką, nikogo nie znała i nie miała tu kogoś do kogo mogła by napisać o pomoc.
W sumie to napisałem do niej pierwszy a co mi tam- pojechałem,
Niby @abcdefghijklmnopqrstuvwyxz kręci gównoburze i ciśnie z nieporadnego @Tymian i wyrachowanej @GoSiulKa. Ale to tylko pozory.
Zastanówcie co by było bez tej gównoburzy? Idę o zakład, że @GoSiulKa siedziałaby w chacie, z działającą elektryką i już zapominała bohaterskiego mirka-naprawiacza.
A dzięki aferze co się
Komentarz usunięty przez moderatora
kazdy ma swoje zycie i sumienie. Moja sprawa komu co