@Stitch: No tak właśnie myślę o 1,4, bo to w sumie rozwiercony bandzior. A owiewki napawają mnie odrazą. TAK JAK FORSOWANIE KUFRÓW NA SPORTACH.(⌐͡■͜ʖ͡■)
@PMV_Norway: A ja wcale nie mówię, że to zło.( ͡°͜ʖ͡°) Po prostu nie ta filozofia. PS. @Stitch, @WTFaydh, @bigger: wczoraj wybyłem w krzaki i polisporty łamią się tak samo jak acerbisy. @Gixaar, nie ma już nie tylko kierunków, ale i całej dupy.( ͡°͜ʖ͡°)
@Mekki: bo to moto dla tych co troche sa masochistami, nie skreca, opony zdziera szybciej niz sport....a i nie bardzo wygodne... moze z1000? albo hmm jakas yamahe? zalezy ile masz cebulionow :D
@querly: Lampa ma być okrągła! @PMV_Norway: Mam. Styknie, ma być naked, pytanie jest bo napaliłem się na dużą zuzię, a nie mam zimnej głowy, żeby mi ktoś powiedział nie.
@Mekki: Z takich to mi się B-King podoba i ta kawa z prostokątną owiewką - ZRX 1200, choć i tak klasykom czyli pierwszej CBX 1000 na sześciu garach czy Kawasaki Z1 mogłyby łańcuch umyć co najwyżej.
#kiciochpyta #motocykle
imho 2 ostatnie najlepsze opcje
imho wolalbym fz1 albo cb 1000r przynajmniej juz na wtrysku
PS. @Stitch, @WTFaydh, @bigger: wczoraj wybyłem w krzaki i polisporty łamią się tak samo jak acerbisy. @Gixaar, nie ma już nie tylko kierunków, ale i całej dupy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
moze z1000?
albo hmm jakas yamahe?
zalezy ile masz cebulionow :D
@PMV_Norway: Mam. Styknie, ma być naked, pytanie jest bo napaliłem się na dużą zuzię, a nie mam zimnej głowy, żeby mi ktoś powiedział nie.
ewentualnie diavel, albo uwaga KTM Duke 690
Ale już nikt nie ma prawa powiedzieć że Twój motocykl: dupy nie urywa!
Gx
Gx