Aktywne Wpisy
6:42 Jak duże gość musi mieć umiejętności? Czy przy takiej prędkości przejazd np po plamie oleju albo piasku albo wodzie to jest 100% wypadek na moto?
#kiciochpyta #motocykle
#kiciochpyta #motocykle
Polejmnie +154
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Muszę kupić jakąś grę rodzinną (ja,brat,tata,) w którą będziemy grać chodzi o coś prostego( w instrukcji wytłumaczeniu gry) ale z nutą strategii albo logiki. Ogólnie wynalazłem trzy tytuły:
Wsiąść do pociągu Europa
Splendor
Osadnicy z Catanu
Która z tych gier najbardziej nadaje się na rodzinną rozgrywkę czas tak do 2h. Albo polecicie jakiś inny tytuł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#grybezpradu
Komentarz usunięty przez autora
Do gier planszowych powinny być dołączane adresy najbliższych gabinetów psychiatrycznych albo chociaż jakieś leki na uspokojenie, ewentualnie bandaż i woda utleniona, bo można dostać nerwicy, załamać się albo pod wpływem nerwów uszkodzić drugiego gracza.
Siadasz do planszówki z kimś, kto już w nią grał i czujesz się jak g---o.
Siadasz do planszówki z kimś, kto jeszcze w nią nie grał i też czujesz się jak g---o xD tyle że nie jesteś sam z tym uczuciem, bo nie tylko Ty nie umiesz grać.
Ja bardzo "lubię" grać w gry planszowe przez internet, bo jeśli robię niedozwolony ruch to strona na pół ekranu wyświetla mi napis "JESTEŚ NIKIM, NIE UMIESZ GRAĆ, W---------J". Wtedy klikam na cokolwiek innego, aż do skutku. Ten napis jest jak krzyk starej woźnej w przedszkolu.
@Ratusz1: @PyraPrzeznaczenia: been there, seen that