Aktywne Wpisy
bartek-b0 +3
Co byście polecili osobie, która:
- jest w przedziale wiekowym 30-35lat
- ma kupione mieszkanie na własność bez kredytu
- zarabia około 8-9tys zł netto/miesiąc
- wydaje miesięcznie na życie około 2500zł i nie chce wydawać więcej
- ma około 250tys na lokatach i kontach oszczędnościowych
- docelowo za około 10lat chce już żyć na spokojnie najlepiej z dochodami pasywnymi
Jakie ruchy inwestycyjne poczynić ? Wstępnie myślałem dozbierać brakującą kwotę na zakup
- jest w przedziale wiekowym 30-35lat
- ma kupione mieszkanie na własność bez kredytu
- zarabia około 8-9tys zł netto/miesiąc
- wydaje miesięcznie na życie około 2500zł i nie chce wydawać więcej
- ma około 250tys na lokatach i kontach oszczędnościowych
- docelowo za około 10lat chce już żyć na spokojnie najlepiej z dochodami pasywnymi
Jakie ruchy inwestycyjne poczynić ? Wstępnie myślałem dozbierać brakującą kwotę na zakup
crest +13
Dzisiaj na siłowni zaczynam sobie nakładać talerze i podchodzi do mnie jakaś Julka i mówi, że ona też chcę tutaj ćwiczyć i powinienem jej ustąpić, bo ona jest kobietą. Oczywiście powiedziałem, że mam to głęboko gdzieś i może sobie zaczekać. Jakiś dwóch białorycerzyków powiedziało, że jestem chamem, bo ona ma rację. No i inba na całego. Ćwiczyłem wyjątkowo długo, żeby im podnieść dodatkowo cieśninie...
Jak myślicie kto miał rację Julka z białorycerzykami
Jak myślicie kto miał rację Julka z białorycerzykami
Czy powinienem jej ustąpić, bo jest kobietą?
- Oczywiście, że tak. 16.9% (107)
- Raczej nie. 73.4% (466)
- Nie wiem. 9.8% (62)
#fotografia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy nie pokazujcie na wykopie zdjęć swoich biedackich domów. Jeśli twoja chata nie jest minimalistycznym apartamentowcem lub małą 18 wieczną wiejską chatką w Bieszczadach z widokiem na górę Smerek to nie wrzucaj tutaj tego paskudnego, pozbawionego gustu wnętrza. Twój dom ma się nie tobie podobać, tylko nam. Użytkownikom portalu wykop.pl. Na chwilę obecną mieszkamy
@tak_wlasnie: Przespałeś wybory - teraz to niezależna telewizja!