Aktywne Wpisy

To_The_Moon +468
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,

BoskiPrototyp +53
Mleczko z rana na dobre wypróżnienie, do tego tabletki na ciśnienie... ach 36 lat(╯︵╰,)

Zrobiłem CustomEvent i dodałem nasłuch do
document.bodyale wolałbym nie dodawać tego nasłuchu do elementu DOM.Np.
EventAudioProcessingEventda się dodać doScriptProcessorNodeczyli nie do elementu DOM.Na takiej samej zasadzie chciałbym dodać
Eventdo własnego obiektu.Jak to zrobić?
Użytkownik musi sam napisać własny pub/sub.
@look997: do ktorego konkretnie obiektu? Bo obiekty DOM to feneralnie zwykle obiekty sa tylko reprezentatywne w HTML.
Działa dla każdego elementu z DOM, a nie tylko dla elementów HTML.
https://developer.mozilla.org/pl/docs/Web/API/Element/addEventListener
To coś nie do końca jest ten opis?
@Ginden: podaj mi przyklad prosze. Tylko pamietaj zeby ten setter nie byl w prototypie tylko w obiekcie. Jesli bedzie w prototypie to nie jest "Own" wiec nie bedzie widoczny. Prosze podaj mi to w DOMie. Jesli nie podasz to udowodnisz ze sam piszesz zwykle bzdury.
No słowo "generalnie" trochę rozmywa to co napisałeś.
Dodałem do window, też działa na nim addEventListener.
A jak są rozwiązane wydarzenia w Workerach?
@karer: Weak references - MutationObserver.
Proxy:
(function(){'use strict';const list = document.querySelectorAll('*');list[list.length+1]=3}())Specjalne
typeof:typeof document.all === 'undefined';document.all+'' === undefined+'' // falseCo setterów - fix na nie poszedł w Chrome dopiero w kwietniu poprzedniego roku - https://developers.google.com/web/updates/2015/04/DOM-attributes-now-on-the-prototype-chain Obecnie już ich nie ma.
@look997: napisalem ze DOM to generalnie zwykle obiekty sa. Nie napisalem ze DOM to HTML. Wymyslasz cos sobie.
@look997: w jakich workerach?
@Ginden: i uwazasz ze nie ma settera
W WebWorkerach.
@karer: Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - pokazałem, że obiekty DOM są egzotyczne, np.
document.alljest obiektem, który ma nadpisany rezultattypeof.Właśnie, nie wywali. A ten kod
@Ginden: pokazales tylko ze instrukcja typeof zwraca undefined. Nie wykazales NICZEGO odnosnie tego ze jest to nadpisanie czegokolwiek.
@Ginden: mi nie wywalil twoj kod bledu.
@Ginden:
Komentarz usunięty przez autora
A to lepiej zostawie tak jak jest, w oparciu o window.