Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +58
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
SzalomMosterdzieju +236
#powodz #patologiazewsi #patologiazmiasta #pytanie #rasizm #4konserwy #neuropa
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i rzecz jasna ulubiony Zbyszek Stonoga.
Każdy kto obserwuje #spacex widział #c---------------a Proponuje zrobienie osobnego tagu na taki prawdziwy, rzeczowy, contentowy, gdzie mogłyby być zamieszczanie wpisy dot. konstrukcji rakiet, planów spacex oraz inne "nieheheszkowe" sprawy. Najlepiej, żeby nie zaczynał sie na "spacex". Jak tag będzie dobrze prowadzony to tak czy siak dość szybko przyciągnie obserwujących. Nie wiem co o tym sądzicie Mirki? Może jakieś inne pomysły? Chyba, że nie robimy nic.
Dodatkowo wołam osoby, które najbardziej cenie za wpisy pod #spacex (jakbym kogoś pominą to dowołajcie).
@Mamuts @MarekAntoniuszGajusz @Przemysl @krawat @Looz (chyba jeszcze ma bana o_O)
Moża dyskusja nabierze rozmachu. Z góry przepraszam za to, że dokładam cegiełkę do spamu #spacex , ale może wyjdzie nam to na dobre.
Dodam jescze #gorzkiezale #dziekujezauwage
więc faktycznie do rzeczowych wpisów przydałby się inny tag
Rozmawiałem o tym m.in. z @haussbrandt na PW i podzielam jego opinię.
Na tą chwilę niestety podczas startów tag #spacex nie nadaje się do niczego. Jakiś czas temu na czas startów cofałem obserwowanie tagu, teraz nie obserwuję już wcale. Bo nie
No to chyba muszę się szykować na miliony wpisów na jutro. Może faktycznie macie rację i trzeba bawić się w aktywację/dezaktywację tagu. Ew. jakaś spamlista dla fajnych wpisów?
Przyznam, że doceniam mocno wasz wkład w informowanie mirków 'co u Elona w trawie piszczy' bo sam nie zawsze mam czas grzebać w
@Nedved: Dopóki nie będzie moderacji tagów to nie ma szans żeby wyeliminować takie wpisy z dowolnego tagu zyskującego popularność.