Aktywne Wpisy
MrTofu +5
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
oxymirek +1022
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Ta decyzja dojrzewała we mnie trochę czasu, ale ostatecznie zdecydowałem się na wrzucenie tagu #polska na czarną listę. Brzmi to fatalnie, ale niestety nie da się przeglądać wykopów z tym tagiem. Ten tag został zawłaszczony przez wściekłą na wszystko co nie narodowe, nową falę nestradowych wojowników, patriotów i husarzy. Oni już dawno pogubili się w tym o co na prawdę powinni walczyć i prawicowe media manipulują nimi na potęgę prowokując na prawo i lewo. Z drugiej strony mamy naiwną lewicę oburzoną na wszystko i wszystkich ale nie na swoje oderwane od życia utopijne poglądy. Prawicowców prowadzi szaleniec z kompleksem władzy, gotowy podpalić własny kraj aby realizować swoje chore polityczne żądze. Lewicowców prowadzą z kolei skompromitowane relikty poprzedniego zbrodniczego ustroju który ponoć jest nielegalny.
Gdzie w tym wszystkim miejsce na logiczną i merytoryczną dyskusję? Gdzie w tym kraju miejsce dla centrum (czyli dla ok. połowy populacji? Nikt mi nie wmówi że większość Polaków ma swoją reprezentację w Sejmie i większość Polaków podnieca się bejsbolami Mariusza Pudzianowskiego).
Prawda jest taka że Polacy z umiarkowanymi poglądami nie mieli, nie mają i chyba nigdy nie będą mieli swojej prawdziwej reprezentacji i widać to nawet na wykopie na którym dominuje bejsbol Pudziana, Korwin, hasła nawołujące do zabójstw (serio). Od tych imigrantów się ludziom już w dupach poprzewracało i mamy sytuację gdy na główną wykopu trafia znalezisko w którym jest jakiś news o tym że w jakiejś niemieckiej wiosce arab sobie ulicą przeszedł i wzbudził oburzenie (potem jest następny wykop o tym że zdjęcie jest sprzed 4-ech lat a niesprawdzone info zmanipulowane przez jakiś prawicowy portal sprzedający bluzy z białym orłem i podpisem "#!$%@?ć Lewaków xD". Takie wykopy trafiały na główną z tagiem #polska co sprawia że muszę to wrzucić na czarną listę aby wartościowe wykopy nie utonęły w morzu Islam alertów bo muzułmańskie dziecko się spojrzało i pokazało zęby. Bardzo mi przykro że jako Polak (tak, wyobraźcie sobie że można być Polakiem nie "jebiąć lewaków xd") muszę wstawić tag #polska na czarną listę.
TL;DR:
Wstyd mi za prawicę i lewicę. Elektorat centrum jest w dupie.
Niech się obie strony opamiętają bo centrum jak na to patrzy to wygląda tak:
Komentarz usunięty przez autora
@TylkoTenJedenPost: jesteś mądrym człowiekiem który zauważa fakt iż świat nie jest czarno-biały. Tylko jest jeden problem: szukasz na wykopie konstruktywnych, merytorycznych dyskusji na tematy związane m.in. z przynależnością do jednej ze stron "barykady". Na darmo. Portal ze śmiesznymi obrazkami nie dostarczy ci takich luksusów (aczkolwiek czasem zdarzy się perełka).
Co do poglądów: za mało napisałeś by móc cię jednoznacznie zaszufladkować, co nie musi oznaczać, że jesteś w centrum. Zresztą