Wpis z mikrobloga

Mirkim ratunku, #orange z dupy wysyła mi rachunek na 400 zł twierdząc, że podpisałem z nimi umowę i nie płacę rat za urządzenie, starą umowę (która nie była na mnie) zerwałem jakieś 3 lat temu (czas upłynął i wszystko było załatwione git) Czy to jakieś oszustwo teraz na czasie? Czy o co kaman? Wku*wili mnie teraz pięknie. #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy
  • 18
@Larkin21: Tylko na podstawie bezpośredniego kontaktu jest możliwość sprawdzenia i wyjaśnienia szczegółów. Potwierdzamy, że salony to faktycznie głównie punkty sprzedażowe dlatego wszelkie informacje otrzymasz kontaktując się z BOK pod 510100100
@OrangeEkspert: "ze względu na ciągłe prace nad porapwnym działniem systemu połączenie jest teraz niemożliwe, przepraszamy" nie jestem w oragne, nie mam numeru w oragne, nigdy nie podpisywałem z nimi umowy, przysyłają mi rachunek na ~440 zł
@Larkin21: Spoko, takie rzeczy w Orange to chyba codzienność. Jak nie tajemnicza umowa, którą ktos za Ciebie podpisuje, to "rejestracja karty SIM" lub jej wymiana i wyjście w Minutofonem, a w bonusie kradzione telefony sprzedawane w sklepie internetowym.

Przekręt zmienia się z #orange