Mam problem, bo chciałem kupić na allegro 3 produkty, z wykorzystaniem kuponu na 20zł. Jeden nie mogłem go wybrać w żadnym polu. W efekcie tego działania kupiłem każdy przedmiot w ilości 3szt, a chce tylko po 1szt. Kontaktowałem się że sprzedawcą, ale on nie może mi anulować tych zamówień, a do allegro nawet nie ma nr tel, tylko e-mail
Napisałem im taką wiadomość
"Witam
Wczoraj chciałem kupić 3 produkty od sprzedawcy na allegro Przed jakiś błąd kupiłem ich w większej ilości sztuk, gdyż nie mogłem opłacic zamówienia. Teraz są niedostępne i nie mogę już ich zamówić
Proszę anulować wszystkie moje zamówienia złożone w niedzielę.
Kontaktowałem się także ze sprzedawcą, ale on nie może mi anulować tych zamówień. Teraz, gdy chcę opłacić zamówienie, muszę płacić za 2, 3 szt, a chce tylko kupić tylko jedną. Metoda płatności to Payu.
@prawdziwek: jakoś nie mogę znaleźć gdzie indziej Chce kupić kabel sata USB, aby podłączyć dysk 2.5' do USB i kieszeń na dysk do lenovo y550 12,7mm Jak znajdziesz mi te 2 rzeczy u jednego sprzedawcy będę ci wdzięczny :)
@prawdziwek: dzięki za pomoc Kupiłem z innych aukcji od tego sprzedającego :) Błąd nie wynikł z mojej winy, więc ten 2 komentarz kolega @Czipsu mógł sobie darować
W efekcie tego działania kupiłem każdy przedmiot w ilości 3szt, a chce tylko po 1szt.
Kontaktowałem się że sprzedawcą, ale on nie może mi anulować tych zamówień, a do allegro nawet nie ma nr tel, tylko e-mail
Napisałem im taką wiadomość
"Witam
Wczoraj chciałem kupić 3 produkty od sprzedawcy na allegro
Przed jakiś błąd kupiłem ich w większej ilości sztuk, gdyż nie mogłem opłacic zamówienia. Teraz są niedostępne i nie mogę już ich zamówić
Proszę anulować wszystkie moje zamówienia złożone w niedzielę.
Kontaktowałem się także ze sprzedawcą, ale on nie może mi anulować tych zamówień.
Teraz, gdy chcę opłacić zamówienie, muszę płacić za 2, 3 szt, a chce tylko kupić tylko jedną. Metoda płatności to Payu.
#allegro #problem #payu #platnosc #kuponyrabatowe
A ile czasu trwa ten proces, bo kupon mam do dzisiaj :/
Chce kupić kabel sata USB, aby podłączyć dysk 2.5' do USB i kieszeń na dysk do lenovo y550 12,7mm
Jak znajdziesz mi te 2 rzeczy u jednego sprzedawcy będę ci wdzięczny :)
Kupiłem z innych aukcji od tego sprzedającego :)
Błąd nie wynikł z mojej winy, więc ten 2 komentarz kolega @Czipsu mógł sobie darować
Pozdrawiam :)