Wpis z mikrobloga

@Heinkel: Ale dla polskiej husarii nie mają znaczenia pobudki, jakimi kierowała się kobieta, tylko fakt, że HURR DURR ZDRADZIŁA NARÓD DURR DURR bo powinna wybrać rycerza ubierającego się w redisbad.pl i żłopijącego harnasie xD
  • Odpowiedz
nie jestem prawakiem ani konserwą, ale jak dla mnie pchanie się na wałek tylko dlatego, że ktoś jest egzotyczny raczej nie świadczy dobrze o takiej osobie

A wyzywanie od szmat dlatego, że tobie laska się nie pcha na wałek jest już ok?

@Heinkel:
  • Odpowiedz
@ZjednoczonaEuropa: Hmm. Nie zauważasz pewnej prawidłowości. Mówił kiedyś o tym nasz wspaniały minister Sikorski - murzyńskość. Polacy mają od czasu komuny a może i wczęśniej wszczepiony taki "gen" niższości. Czują się gorsi od każdego obcokrajowca zza zachodniej granicy. To że kobiety podnieca sama myśl aby związać się a brytyjczykiem, francuzem czy niemcem to żadna wiedza tajemna. Jest to związane z naszymi kompleksami narodowymi. Mnie to mało obchodzi co kto robi
  • Odpowiedz
@ZjednoczonaEuropa: Widziałem też screena, jak pod jakimś postem dotyczącym właśnie kobiet wybierających obcokrajowców leciały komentarze w stylu "to już nie Polki, tylko k***y || to teraz zakaz wstępu do Polski dla tych szmat" itp. Ból tyłka narodowej zwierzyny, że Anglik jest lepszy od Polaka jest naprawdę przekomiczny xD
  • Odpowiedz