Aktywne Wpisy
wykop +22
Mamy przyjemność poinformować Was o wprowadzeniu zmian, które najczęściej pojawiały się w ostatnim czasie w Waszych zgłoszeniach i sugestiach. Te zmiany to:
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
Kupamilosci +5
Co was #programista25k (i trochę #programista15k) pracujących 100% zdalnie trzyma w Polsce?
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy na głównej znalazło się jakiekolwiek znalezisko o wstępnej opinii Komisji Weneckiej i odpowiedź naszej Pani Premier, że stanowisko Komisji Weneckiej nie jest wiążące?
Dla naszego Rządu zapewne nie jest wiążąca ale jest wiążąca dla całej reszty Europy. A kto tym razem poleciał na skargę do tej Komisji Weneckiej? Kto to tak wywleka nasze sprawy poza nasze podwórko?
także lekka beka z takiego trucia.
@Lipcow3: Że tak powiem, co Ty #!$%@?.
Zwrócenie się o opinię to donoszenie. LOL
@plumkajacy_kalafior: to na co boldupisz w innym wpisie ze tk nie czeka na opinie kw skoro jest ona gowno warta
@norbw74: Czy wiesz co to sarkazm?
Z PiS jest tak, że jak jakaś opinia nie jest po ich myśli to mają to głęboko w d... i próbują tą opinię lekceważyć, jednak jak już jakaś instytucja wyda opinię po ich myśli (np. ostatnia opinia SN w sprawie ustawy .Nowoczesnej) to wtedy PiSowskie media napompowały temat
@Lipcow3: PiSowcy nie wiedzą co to sarkazm :-)
Problemem w polityce jest to, że mało kto potrafi przyznać się do błędu.
@Lipcow3: Do propagandy jak za czasów PO dużo im brakuje. Są też programy i goście w tvp gdzie ostro jadą po PiS. Dla mnie zmian na plus.
Budżet było tworzony przez PO, z małymi korektami PiS. Jest dopiero luty a Ty twierdzisz, że się nie spina. Skąd takie założenie?