Wpis z mikrobloga

jakieś opinie o #poznan #mcfit ( ͡º ͜ʖ͡º) - jakie jest obłożenie w godzinach 7-11 i 18-23 (bieżnie, steppery, rowerki)? jak się sprawdza cybertraining? jak z dostępnością trenerów?
jeszcze dodam: #silownia #fitness
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ejzz: Nie chodzę tam, ale kumpel sobie chwali. Z tego co mówił to ludzi trochę jest. On własnie głównie chodzi na te cybertreningi i jest z nich zadowolony. Więcej niestety nie wiem ;).
  • Odpowiedz
@ejzz: 7-11 jest spoko, po 21 też się trochę wyludnia. Na stepperach mało kto ćwiczy, bieżni i rowerów jest dość sporo, ale często kilka ma awarię. W sumie przez ~4 miesiące raz zdarzyło mi się tak, że żadnej bieżni nie było wolnej. No ale ja o dziwnych godzinach chodzę, więc zazwyczaj dużo wolnego xD A cybertraining mega spoko. Generalnie polecam, dodatkowo można spotkać tam mnie, a to przemawia bardzo na
  • Odpowiedz
@Limonene: jeju jeju dobrze by było kogoś spotkać i upewnić się, że wszystko dobrze robię, stąd też pytanie o trenerów. bo co jak się wywalę i się uszkodzę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
bo co jak się wywalę i się uszkodzę

@ejzz: masz do czynienia z ekspertem od takich rzeczy XD nie martw się, cały czas ktoś się przechadza po salach i jakby co możesz pytać, ogólnie to jak widzą, że ktoś nie umie się zabrać za ćwiczenie albo wykonuje niepoprawnie to po prostu podchodzą i pomagają
  • Odpowiedz
@ejzz: po 18 jest masa ludzi, ale zwykle nie trzeba długo czekać za sprzętem, po 21 robi się luźniej. Najgorzej wygląda sprawa z szatniami, mało miejsca i mało pryszniców, bo zaledwie 4.
  • Odpowiedz