Aktywne Wpisy
talarzon +273
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
dostałem pracę jako młodszy tester. Nie mam doświadczenia ani wykształcenia kierunkowego - jestem samoukiem. We wtorek idę negocjować stawkę- ile zarabia się na takim stanowisku?
2. umowa o prace czy b2b
3. jaka branza
4. jaka firma - wielkosc
domyslam sie ze jakas webowka testy manualne.
jak juz powiedziales to slowo sie rzeklo. negocjuce sie przed nie po podaniu swoich oczekiwan. Ja bym sugerowal na poczatku pracowac a kasa przyjdzie. w twojej sytuacji gdzie rzuciles 2-2,5 brutto (powaznie??? :) ) to ratowal bym sie b2b zeby miec z czego wyzyc.... mysle ze 3400 + vat na fakture + platne 20 dni urlopu i chorobowego to cos co bylo by
chyba dalej jest niski zus przez pierwsze 2 lata wiec:
3400 + vat to faktura jaka wysatwiasz
vat zazwyczaj oddajesz caly - chyba ze
telefon,
samochód i jego amortyzacja, paliwo, oleje, naprawy
dostosowanie biura, remont, materiały
delegacje zagraniczne, diety, bilety, hotele
kursy, szkolenia, oprogramowanie, książki
No i podsumowując, jeśli będzie generował takie koszty jak piszesz to nas rękę mu raczej nic nie zostanie =P
takie auto, nawet satre jest kopalania kosztow - paliwo, wineity, oleje, naprawy, czesci
dodatkowo jak pisalem wyjazdy do np niemiec na konferencje tez generuja koszty (dieta, moze jakis hotel)
Komentarz usunięty przez moderatora