Aktywne Wpisy
McBreed +260
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ja udowodnię publicznie że to jest podrobione .Na tym dokumencie jest na przykład 9 osób w śród tych osób na pewno nie znam i na pewno nie spotkałem dwóch osób .1] Jan Górski 2] .Stanisław Oziembło
Zapytajcie te osoby .Czy mogłem cokolwiek na nie donieść .nie widząc ich nigdy .
,
Jakie to proste i tak po kolei kartka po kartce .
Rzucono publicznie z premedytacją materiały z fabrykowane paszkwile , pomówienia , kłamstwa i ja to udowodnię .
Ja z tymi papierami nie mam nic wspólnego .
"...Smoła tak nie przylega do szaty, jak niesława do imienia!..."
i niestety tak się skończy historia LW jak niesławnego Radziwiła, który sprzedał Rzeczypospolitą dla własnych korzyści...
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lechwalesa: ABW dysponuje nagraniem rozmowy funkcjonariuszy WSI, którzy opowiadają o tym, jak w 1980 roku do Stoczni Gdańskiej został dowieziony Lech Wałęsa. Jedną z osób, która jest na tym nagraniu to płk Leszek Tobiasz.
Do spotkania oficerów Wojskowych Służb Informacyjnych miało dojść w listopadzie 2007 roku w warszawskim hotelu Marriott. Podczas rozmowy o dowiezieniu Wałęsy do stoczni na strajk pojawia się nazwisko dowódcy okrętu - admirała Romualda Wagi.
Jednym z nagranych rozmówców jest pułkownik Leszek Tobiasz, który zmarł dwa tygodnie temu. Drugim
No jest trochę tych materiałów.
Np. tu: