Rozwiązałem .wreszcie rozwiązałem .na bazie tych dokumentów Proszę to sprawdzić .
Jeszcze raz Oświadczam
1] nie współpracowałem z SB
2] nie donosiłem nigdy na nikogo
3] nie brałem żadnych pieniędzy
4] nie dałem się złamać
.Natomiast dałem się podejść na chwyt ze zgubą pieniędzy i kontrolą wydatków .Masz miękkie serce musisz mieć twardą .
....Podpisałem dwa podobne , główne dokumenty , przy dwóch świadkach , to umożliwiło Sbeką pobieranie pieniędzy dla siebie nie dla mnie i o dziwo robili to po kolei różni i to dość długo .Ja dawno zdecydowanie zerwałem kontakty
.Musieli wykazywać że współpracuję i pisali za mnie donosy .by brać na moje konto pieniądze .
Materiały ręcznego opisu które w padały podczas rewizji i zebrane z różnych miejsc podbudowywały ich bezczelne działania ..
Kapitanie Graczyk to Pan mnie tak urządził ,a ja się zlitowałem nad Panem ..Jedno pytanie pozostaje, czy zrobił Pan to w pojedynkę czy robiliście to zbiorowo
sprzedam rower marki wigry skladak. leszke na nim jeździł do stoczni. Któregoś razu mu sbeki zarekfirowaly, a ze dziadeł pracował w zomo to mu sie ostał w garażu. Funkiel nówka nie śmigany... ofert skladac na pw to nie sa zarty.
@lechwalesa: sprawiedliwosci stało się zadość. Niech to będzie chociaż symboliczna zemsta na tobie człowieku za to co uczyniles milionom rodaków. Piekło i tak cię nie ominie, ale na szczęście zaznasz go jeszcze na ziemi.
@maniac777: jak nie ma słowa o ustawie lustracyjnej ?
Korwin-Mikke, co kilka miesięcy o tym wspomina... @amath: Jest sporo materiału wskazującego na to, że Lech Wałęsa współpracował z SB, teraz trzeba poczekać na opinie grafologa, LW nie chce otwartej debaty w TV, popierają go inni lewicowcy, więc coś jest na rzeczy...
@komitet_figli: Już zostałem poinformowany przez @Moderacja, że to ja tu obrażam ( xD ) przez ciebie, że zbije mnie tate i dostanę uwagę także już wszystko wiem ok ?
@matejss: zirytowałem się mocno tym co się tu dzieje ;/
@Erwos: Ja nie zaprzeczam, że faktycznie tak jest, tylko czy to daje prawo palić go na stosie bez pytania ?
@maniac777: Bo PiS jest również kłamliwą partią... też przecież mają byłych komuchów u siebie.
Z tego co obserwuję jedyny ratunek dla Polski jest w końcu rozliczenie przeszłości, to może zapewnić Partia Korwin no i ugrupowanie Kukiz '15 wraz z wolnościowcami z Michalkiewiczem, Braunem, Kowalskim na czele.
@komitet_figli: Zauważmy jedną rzecz: teczka "Bolka" pojawia się w najbardziej sprzyjającym czasie dla p.Prezesa,dalej,wyżej ktoś w komentarzach napisał" dlaczego nikt nie pyta ,iż p. Prezes również pije wódkę z p. Kiszczakiem? Może za parę lat,po upadku obecnego rządu oczywiście,ujawni się teczka p.Prezesa... Osądzamy człowieka,nie znając Go, nie znając tego co przechodził w życiu... Pamiętam okres komuny,wiem jak było. Teraz nagle wszyscy zapomnieli w ułamku sekundy co ten człowiek dokonał,nie sam
Jeszcze raz Oświadczam
1] nie współpracowałem z SB
2] nie donosiłem nigdy na nikogo
3] nie brałem żadnych pieniędzy
4] nie dałem się złamać
.Natomiast dałem się podejść na chwyt ze zgubą pieniędzy i kontrolą wydatków .Masz miękkie serce musisz mieć twardą .
....Podpisałem dwa podobne , główne dokumenty , przy dwóch świadkach , to umożliwiło Sbeką pobieranie pieniędzy dla siebie nie dla mnie i o dziwo robili to po kolei różni i to dość długo .Ja dawno zdecydowanie zerwałem kontakty
.Musieli wykazywać że współpracuję i pisali za mnie donosy .by brać na moje konto pieniądze .
Materiały ręcznego opisu które w padały podczas rewizji i zebrane z różnych miejsc podbudowywały ich bezczelne działania ..
Kapitanie Graczyk to Pan mnie tak urządził ,a ja się zlitowałem nad Panem ..Jedno pytanie pozostaje, czy zrobił Pan to w pojedynkę czy robiliście to zbiorowo
.Panie Boże dzięki CI AMEN . lw
@suntzu11: Myślę, że te rewelacje należy potraktować jak powyższe tłumaczenia Wałęsy. Bzdura i nic więcej. http://www.rmf24.pl/raporty/raport-teczka-tw-bolka/fakty/news-rosyjska-prasa-tw-bolek-wspolpracowal-nie-tylko-z-sb-ale-tak,nId,2149639
Korwin-Mikke, co kilka miesięcy o tym wspomina...
@amath: Jest sporo materiału wskazującego na to, że Lech Wałęsa współpracował z SB, teraz trzeba poczekać na opinie grafologa, LW nie chce otwartej debaty w TV, popierają go inni lewicowcy, więc coś jest na rzeczy...
@lechwalesa: Pan zwariował jestem tego pewny w 100%
@matejss: zirytowałem się mocno tym co się tu dzieje ;/
@Erwos: Ja nie zaprzeczam, że faktycznie tak jest, tylko czy to daje prawo palić go na stosie bez pytania ?
Bo PiS jest również kłamliwą partią... też przecież mają byłych komuchów u siebie.
Z tego co obserwuję jedyny ratunek dla Polski jest w końcu rozliczenie przeszłości, to może zapewnić Partia Korwin no i ugrupowanie Kukiz '15 wraz z wolnościowcami z Michalkiewiczem, Braunem, Kowalskim na czele.
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)