Aktywne Wpisy
2xpapanalepiku +264
Nowa lewacka jakość, niedziela, godzina 11:30 w telewizji publicznej tematy jak stymulować kobietę podczas sexu. To się przestaje w głowie mieścić
#tvp
#tvp
o__0 +25
Nitka na słowa, których używają tylko starzy ludzie. Ja zaczynam:
- salaterka
- garczek
- sień
#heheszki #niewiemjaktootagowac #glupiewykopowezabawy
- salaterka
- garczek
- sień
#heheszki #niewiemjaktootagowac #glupiewykopowezabawy
Jeszcze raz Oświadczam
1] nie współpracowałem z SB
2] nie donosiłem nigdy na nikogo
3] nie brałem żadnych pieniędzy
4] nie dałem się złamać
.Natomiast dałem się podejść na chwyt ze zgubą pieniędzy i kontrolą wydatków .Masz miękkie serce musisz mieć twardą .
....Podpisałem dwa podobne , główne dokumenty , przy dwóch świadkach , to umożliwiło Sbeką pobieranie pieniędzy dla siebie nie dla mnie i o dziwo robili to po kolei różni i to dość długo .Ja dawno zdecydowanie zerwałem kontakty
.Musieli wykazywać że współpracuję i pisali za mnie donosy .by brać na moje konto pieniądze .
Materiały ręcznego opisu które w padały podczas rewizji i zebrane z różnych miejsc podbudowywały ich bezczelne działania ..
Kapitanie Graczyk to Pan mnie tak urządził ,a ja się zlitowałem nad Panem ..Jedno pytanie pozostaje, czy zrobił Pan to w pojedynkę czy robiliście to zbiorowo
.Panie Boże dzięki CI AMEN . lw
Komentarz usunięty przez moderatora
- po objęciu urzędu prezydenta, miał Pan dostęp do swojej teczki
- skoro miał Pan dostęp do tej teczki i wiedział o tych fałszerstwach, to dlaczego Pan ochraniał tych SB-ków zamiast pociągnąć ich do odpowiedzialności.
- oddaj dokumenty które wyciągnąłeś ze swojej teczki, wtedy porozmawiamy o prawdzie.
Rzeczywiście zdarzały sie przypadki wrabiania/zmuszania ludzi do współpracy, jednak ci zmuszani ludzie nie dostali ochrony, ochronę zapewnił Pan właśnie tym
Bolek, wyjdź i nie #!$%@?!
O prze #!$%@? iksd.