Aktywne Wpisy
Beesly +4
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
danek01 +644
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
http://wykop-katalog.herokuapp.com
Pracowałem ostatnio nad aplikacją WykopKatalog, która wykorzystuje WykopApi, co ona robi?
- redefiniuje przeglądanie wykopu
- tworzy katalog naszych wykopów (wykopanych i dodanych)
Mój obecny zamysł jest taki, aby odfiltrować z wykopu niepotrzebne treści, które zjadają cenny czas, a przeglądać tylko te, które faktycznie mogą nas zainteresować. Aplikacja pierwotnie miała służyć (i nadal ten cel spełnia) do szybkiego odnajdywania wykopanych treści, w alternatywie dla wykopowej, sortowanej wg daty paginacji wszystkich wykopanych linków.
Co dokładnie robi WykopKatalog?
- aplikacja pobiera wszystkie wykopy użytkownika
- analizuje tagi wszystkich wykopów
- tworzy na podstawie tagów kategorie i podkategorie najbardziej interesujące dla użytkownika
- pobiera dla każdej kategorii propozycje linków z wykopaliska i strony głównej (ostatnie 24h)
Aplikacja oferuje dodatkowo:
- przeszukiwanie naszych znalezisk po frazie (prawa strona "szukaj frazy")
- ukrycie wszystkich propozycji linków, co zamienia stronę z listy ciekawych wykopów w przejrzysty katalog
- pobieranie co godzinę świeżych wykopów z wykopaliska i strony głównej (użytkownikowi wyskakuje powiadomienie o możliwości pobrania nowych propozycji)
- wybiórcze usuwanie propozycji wykopów, które nas nie interesują (odpowiednik wykopowego "ukryj") - funkcja ta wymaga "zalogowania" poprzez dodanie na mikroblogu wpisu z kluczem
- bajerem jest też kolejkowanie zadań, tak żeby darmowy serwer i wykop api to wszystko przemieliły ;)
Jest to wersja beta, która posiada na pewno sporo błędów, do których jeszcze nie dotarłem. Będę wdzięczny każdej osobie, która wejdzie na strone http://wykop-katalog.herokuapp.com i przetestuje działanie, aplikacji. Wszystkie opinie, krytyka i propozycje są również mile widziane :)