Aktywne Wpisy
jaroty +48
Cipeczki z #netia piękny marketing, nie ma co xD
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mirasy ;D KUHWA :D Wpadł dzisiaj do mnie @GraveDigger i mówi!
W zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym, 500m od Gadziego Bastionu, mają 4,5 miesięcznego SAMCA BURUNDUKA BIAŁEGO. No przecież to jest jakaś masakra. Od grudnia szukam, a one od grudnia własnie siedzę 500m ode mnie. 3 sekundy, biorę Grejwa w samochód (przecież nie będę szła taki kawał) I JESTEM! MAM! MATKO BOSKO MAM! :D
Piękny, biały, ZADBANY, puszysty i przede wszystkim, całkowicie oswojony! burunduk ;) 500 zł kosztował, więc taniej niż w Warszawie (dziękuję wszystkim za chęć pomocy :*:*:*). Dokupiłam dwa domki i mamy luźne 35 zł jeszcze w wykopowopupilowym banku. Kiedyś na coś się przyda ;)
I to tyle. Biorąc pod uwagę wszystkie pytania - wszystkie burunduki, które mam, są niespokrewnione, pochodzą z różnych części Polski (Warszawa, Piła, Szczecin). Białych maluszków nie będzie, bo są to geny recesywne, ale nic, białas jest piękny ;)
Samo zapoznanie jest mocno.. energiczne. Samiczka goni samca, ale już się powoli uspokajają. Wiadomo, broni terytorium i zapasów, ale przejdzie jej :) Jeśli jej nie przjedzie do jutra i będą dzikie pogonie, to samczyk dostanie osobną klatkę
I teraz zdjęcia:
Przyjechał w transporterku
Taki piękny
Taki kochany
Taki biały, ej, wprdl chcesz?!
Pierwsze zapoznanie
Troszkę jeszcze cudowności
Popuścił nieco ze szczęścia ;D
Śnieżnobiała ducowność
A tu parka Mirek z Atencją ;)
I te paseczki<3
A tu Mirabelka
Zapraszam bardzo serdecznie na STREAMA z klatki wiewrów ;)
#gadzibastion #wykopowypupil #burunduki #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Khaleesi @Tea @kibellos @magrusia @ccore @mandras @niepoprawnyhumanista @latko @sandovan @kamdz @wzr1one @acquen @sneakerro @kazut @nisziq @sanfable @popal @Jormungand @goblin21 @dragday7