Kto ma polski nick? Vayne Kto feedował? Vayne Kto wyzywał mnie od noobów i beznadziejnego supporta? Vayne Kto przegrał nam grę? ! Tak, też ona (✌゚∀゚)☞ Just bronze things (╥﹏╥) #leagueoflegends
Dokładnie @notrzeba ma rację. A poza tym skoro przeszkadzało Ci wyzywanie to czemu nie zmutowałeś. Ja jak mnie ktoś wyzywa to mutuje od razu i od raz lepiej się gra :D
@notrzeba: Racja, ale gdy najważniejszy członek drużyny jakim jest adc raz za razem bawi się w kamikaze... @elemoisa: Od razu zmutowałem, krzyczał że mnie zreeportuje ale ostatecznie go wyśmiali i to on dostał ze 9 raportów
@L3gion: No ale mimo wszystko 15 killi ma więc ja bym tak nie wyzywała go za bardzo, ale co ja się tam znam. Fizz ma 16/13 i jakoś on nie jest zły a vayne tak? ;)
@L3gion: to jest podstawowy błąd graczy w brązie: 1) zbyt bardzo skupiają się na błędach innych zamiast skupić się na rozwoju swojej mechaniki, theorycraftingu, odruchów i reakcji na dana sytuacje, 2) zbyt emocjonalnie podchodzą do gry przez co ich predyspozycja spada, gdyż zbyt dużo czasu i uwagi poświęcają na kłótnie i pisanie na czacie, a ze względu na to, że są zdenerwowani popełniają więcej błędów.
@zarev: Muszę popracować nad skillem ( ͡º͜ʖ͡º) @elemoisa: Fizz też swoje za uszami ma ale choć starał się współpracować ;) @notrzeba: Też to zauważyłem, im bardziej się wkurzam tym bardziej gorzej mi idzie
@L3gion: No cóż w lolu niestety ostatnimi czasy się gra bardzo ciężko. Za dużo tam dzieciarni wyzywającej każdego jak popadnie, idiotów, którzy wpierniczają się na Twoją linię i innych debili. Lubię tą grę ale czasami się odechciewa ;)
@L3gion: dokładnie. Stań się zimnym s---------m i miej w------e na to co inni piszą. Do tego poświęć trochę czasu na naukę creepowania (w pokoju treningowym bez masterek i run) i graj. Jak już będziesz usatysfakcjonowany swoją mechaniką to: 1) podskoczy ci elo na pewno, 2) weź się za theorycrafting, naucz się kiedy masz przewagę na linii, kiedy możesz roamować, kiedy pushować linię a kiedy freezować. Niczym się obejrzysz będziesz w
@L3gion: Jeśli przegrywasz pozwól enemy pushować, nie graj agresywnie, proś o ganki ewentualnie zacznij roamować. Widzę że gra ok 45 min a Ty postawiłeś tylko 17 wardów, w tym żadnego pinka i zniszczyłeś tylko jednego enemy warda to trochę mało, może w bronzie to jest niepotrzebne, ale ucz się od razu dobrych nawyków - bardzo dużo zależy od wizji, dla porównania moje ok 30-35 min gry wardy postawione - wardy
@notrzeba: jeśli gramy 5vs5 i nasz szanowny jungler kłóci się o switch z ADC, po czym celowo ginie 5x na topie, 5x na midzie, a nim zdąży 5x zginąć na bocie, to mnie z adc 3 czempionów jedzie pod naszą wieżą bez żadnych strat.
Kto feedował? Vayne
Kto wyzywał mnie od noobów i beznadziejnego supporta? Vayne
Kto przegrał nam grę? ! Tak, też ona (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Just bronze things (╥﹏╥)
#leagueoflegends
@elemoisa: Od razu zmutowałem, krzyczał że mnie zreeportuje ale ostatecznie go wyśmiali i to on dostał ze 9 raportów
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo nie dopuszczają możliwości, że
@elemoisa: Fizz też swoje za uszami ma ale choć starał się współpracować ;)
@notrzeba: Też to zauważyłem, im bardziej się wkurzam tym bardziej gorzej mi idzie
L3gi0n98 XDD