Aktywne Wpisy
pepe998 +28
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +334
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Podobno o wiele lepiej się gra znając ogólny zarys historii a nawiązań do książek jest mnóstwo.
będzie mi się to opłacać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #ksiazki #wiedzmin3
Komentarz usunięty przez autora
Sezonu burz czytając chronologicznie nie zostawia się na koniec. Jedyna Poprawna kolejność wygląda tak:
1. Droga z której się nie wraca.
2. Ziarno prawdy.
3. Mniejsze zło.
4. Kraniec świata.
5. Ostatnie życzenie.
6. Sezon burz.
7. Kwestia ceny.
8. Wiedźmin.
9. Głos rozsądku.
10. Granica możliwości.
11. Okruch lodu.
12. Wieczny ogień.
13. Trochę poświecenia.
14. Miecz przeznaczenia.
15. Coś więcej.
16. Krew elfów.
17. Czas pogardy.
Komentarz usunięty przez autora
@Metaamphetamine: protip co do grania w pierwszą część: biegaj z włączonym stylem szybkim i wyciągnięta bronią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedyna poprawna kolejność to a) chronologiczna względem napisania, b) uwzględniająca #!$%@? #!$%@? i totalnie niespójnego z całą resztą cyklu Sezonu Burz. Sugerowanie by zmieniać jeszcze kolejność opowiadań to jakiś absurd.
Weź nie #!$%@?. Zakończenie sagi jest jedno. Zacytuję wiki
Taktycznie