Aktywne Wpisy
matthew1990 +17
Nawrocki mial za zadanie sie nie zblaznic i tego nie zrobil :-)
9 dni i odpoczniemy od tuskobotow
#debata
9 dni i odpoczniemy od tuskobotow
#debata

HeexxD +55
Mi to jest tak po prostu przykro, że coś co jest nowym dużym i opiniotworczym medium tak szybko przybrało kształt gdzie podawana jest znośnie manipulacja i przekaz, i zyskuje poklask wśród betonu, co więcej kształci nowy beton do którego nie będzie dało się już w żaden sposób dotrzeć. Jak nie pojawi się żadna alternatywa gdzie będzie równie "lekko, zabawnie i nowocześnie" to z każdym kolejnym rokiem prawa strona bardzo mocno będzie zysykiwac.

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)
No i jest pierwszy error, i to z własnego zaniedbania (pic. rel).
Wstaję rano i oczętom moim ukazuje się taki oto widok. Wczoraj wieczorem drukowałem małe elementy na środku stołu to wszystko grało. Włączyłem na noc wydruk na prawie całe pole robocze, ale nie sprawdziłem dokładnie stołu. I mam za swoje. Okazało się, że stół był wypoziomowany, tylko płyta karbonowa nie jest płaska i w narożu zaczęło się odklejać, a dalej już poszło.
Ale starym sposobem tokarzy wyniwelowałem papierkami i gra. Wiem, nieby tracę trochę powierzchni grzania, ale jest ok i plastik klei się jak marzenie, a ścieżki są równej grubości.
źródło: comment_VBdXXIm1XZcqI7oPx5FAeFRi68lPyNDW.jpg
PobierzAle czy tak było naprawdę nie wiem, bo spałem :).
Czy o materiał? ABS.