Aktywne Wpisy
Mefedronka +133
Chciałam Wam podziękować za to, że uswiadomiliscie mnie, że jestem gruba. Od dawna nie mam w domu lustra ani wagi, więc ciężko (hehe) było mi to stwierdzić. Na szczęście teraz już wiem i mogę coś z tym zrobić. Zacznę od długich spacerów i wyeliminuję z diety białe pieczywo. Nie wiem, co bym bez Was zrobiła, jesteście super!!! Życzę smacznej kawusi i miłego dzionka dla wszystkich Was. #pokazmorde #rozowypasek #chudnijzwykopem
stuparevic +918
Każda paczka od nich jest rejestrowana?.
@michal04472: kłamiesz
@mad17: nie każda jest rejestrowana, to zależy jaką wybierzesz przy zakupie - jeśli chdzi o czas to są takie które idą 10 dni lub mniej, a są takie które idą 3 miesiące lub dłużej. Ochrona jest przy każdym zamówieniu, moim zdaniem zamawianie z chin jest bezpieczniejsze niż na allegro.
to po co piszesz takie głupoty skoro to nie jest prawda?
@alilovepl No tak, ale mi zwrócili jak przyszło niedziałające bez problemu. Nie trzeba "nie wiadomo jak" pilnować.
Kłamiesz bo to nie jest prawda, jeśli minie czas ochrony to nawet bez twojego zaznaczania kasa automatycznie zostaje przekazana do sprzedającego, chyba że założysz spór.
@bonzur: nie nie wyjaśniłeś tam tego, stwierdziłeś że gadam głupoty bo listy lecą 2 tygodnie co nie jest prawdą
Czy ja gdzieś napisałem, że Ali jest
w moim przypadku jest