Aktywne Wpisy
pijmleko +475
Absolutorium +4
Moim zdaniem trzy najładniejsze kobiece imiona:
1. Laura
2. Oliwia
3. Julia
Jakieś inne propozycje?
#gownowpis #blackpill #p0lka #podrywajzwykopem
1. Laura
2. Oliwia
3. Julia
Jakieś inne propozycje?
#gownowpis #blackpill #p0lka #podrywajzwykopem
Walentynkowa, słoneczna niedziela - nie było lepszej okazji, żeby wsiąść na nową #szosa i pociąć jak najdalej. Wcześniej trzeba było zaplanować trasę, a żeby nie było za łatwo to celowałem w taką, która pozwoli mi zrobić pierwsze w życiu 100km. Nigdy wcześniej nie miałem okazji przejechać takiego dystansu na rowerze, a zwłaszcza na nowym, na którym jechałem drugi raz w życiu.
Sama trasa całkiem w porządku, przeszkadzał lekki wiatr w twarz, ale pomagała równa jak stół droga do samego Zakrzówka.
Kiedy tam dojechałem, mój organizm przypomniał mi, że takie dystanse to niekoniecznie bez przygotowania, czego skutkiem było coraz większe cierpienie w drodze powrotnej. Naprawdę - bałem się, że nie dojadę. Piekło w nogach i męczarnia do samego Lublina.
Swoją drogą, czy ból karku podczas jazdy przejdzie? To kwestia przyzwyczajenia czy jestem źle ustawiony?
https://www.strava.com/activities/493379819
#rower #rowerowyrownik
@fejku: Już miałem pytać czemu nie jeździsz z nami w #rowerowykrakow, ale widzę, że to jakiś koło Lublina.
2. popracuj nad ustawieniem, trochę przejdzie ale trochę trzeba poszukać co i jak. Ofc rozciąganie, trening mobilności też pomaga.