s.....m konto usunięte 16.02.2016, 14:37:16 173 + Ostatnio dowiedziałem się, że weganie są tak #!$%@?, że nie jedzą miodu, bo pochodzi od owadów xD Dlatego #!$%@?ą "miód" z kwiatów mlecza xD Co trzeba mieć w głowie, żeby dołączyć do tej sekty? #bekazpodludzi #weganizm #miod źródło: comment_ATnIZpn2RMoaxuqHdyboKkHolHPSJxIw.jpg Pobierz
u.....r konto usunięte 16.02.2016, 18:52:34 1 + @smells_like_a_bubblegum: Nie wszyscy, z tego co wiem są podgrupy, które spożywają miód. Ja tam miodek bardzo lubię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pawlak pawlak 16.02.2016, 19:39:15 1 + Nie wspominam już o innych mikro i makroelementach pochodzenia zwierzęcego, które są niezbędne i nie ma ich w produktach roślinnych.@smells_like_a_bubblegum: powiedz, jakie to *elementy, bo bardzo mnie to zainteresowało.
g.....i konto usunięte 16.02.2016, 19:42:40 0 + Ostatnio dowiedziałem się, że weganie są tak #!$%@?@smells_like_a_bubblegum: w myśl "nic nie mam do wegan i nie zaglądam nikomu do talerza, ale...".
g.....k konto usunięte 16.02.2016, 21:45:02 via Android 2 + @smells_like_a_bubblegum: tez wpieprzam miód z kwiatow mlecza Pokaż spoiler
źródło: comment_ATnIZpn2RMoaxuqHdyboKkHolHPSJxIw.jpg
Pobierz@smells_like_a_bubblegum: powiedz, jakie to *elementy, bo bardzo mnie to zainteresowało.
@smells_like_a_bubblegum: w myśl "nic nie mam do wegan i nie zaglądam nikomu do talerza, ale...".