Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak z rana kawusia nie wjedzie to nawet nie ma sensu rozpoczynać konwersacji z kimkolwiek?

Co za tym idzie, jakie dodatki do kawy preferujecie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Cynamon? Miód?

#przemyslenia #kawatime

Jaką kawę preferujesz?

• Rozpuszczalna bez dodatków 5.5% (34)
  • Rozpuszczalna z mlekiem 29.2% (179)
  • Parzucha czyściucha 22.6% (139)
  • Parzucha z mlekiem 18.4% (113)
  • Wole herbatkę zieloną 24.3% (149)

Oddanych głosów: 614

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CozaKocur: zawszę kisnę z tych ludzi co jak niby kawy nie wypiją z rana to nie mogą żyć dalej, jesteście k---a uzależnieni i idźcie podać sobie ręce z Panem Mietkiem spod sklepu co też jak nie zacznie dnia od jabola to nie jest sobą
  • Odpowiedz
@CozaKocur: Nie wiem co wam daje ta kawa. Wg mnie to tylko psychika. W sensie : wypijesz to stwierdzisz łoooo dam radę z wszystkim, nie wypijesz to chodzisz zmeczony, w------y i zwalasz samopoczucie na to że kawy nie wypiles. Jak ją się cieszę że w wieku 21 lat jako student nie muszę dziennie przed zajęciami pić kawy.
Miłego dnia;)
  • Odpowiedz
  • 0
@MyroN95 no jednak trochę daje, przestajesz być senny plus do tego jesteś bardziej pobudzony. Nie myślisz ciągle jak tu wrócić do łóżka tylko skupiasz się na robocie :p
  • Odpowiedz
@porucznikBorewicz: Z tego co mi wiadomo to człowiek pijący kawę z dnia na dzień się uodparnia na działanie cofeiny. Więc za 10 lat ta dawka która dzisiaj bym wypił nic by mi nie dała. Wg mnie dużo zależy od nastawienia porannego , a nie od kawy.
  • Odpowiedz