Wpis z mikrobloga

Pani dr.inz nie wpisala mi oceny za zaliczony przedmiot, od prawie tyg jest na urlopie i nie odpisuje na emaile, da rade jakos to odkrecic zeby nie placic warunku? Dzisiaj zamykaja system.
#zut #szczecin #studbaza #przegryw ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BongoBong: dzwonilem, powiedzieli mi ze sa w stanie technicznie wpisac ocene, ale bez potwierdzenia zaliczenia przedmiotu przez wykladowce nie wpisza jej. Dzisiaj o 10 ide do kierownika katedry do ktorej nalezy, ale w sekretariacie katedry poinformowano mnie ze "watpia ze to cos da".
  • Odpowiedz
@MagicQ: Dlatego powinieneś podejść do sprawy z większym dystansem - na spokojnie. Nikt za taką pierdołę Cię z uczelni nie wyrzuci. Jesteś pieniążkiem dla nich.
  • Odpowiedz
"zorientuje sie w sytuacji, nie jest pan jedyny z takim problemem, prosze przyjsc o 12" - no to poczekam sobie 2h na wydziale, przeciez i tak nie mam nic ciekawszego do roboty( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mleczny_Baki: a tak ps, bo sobie czytam juz 10 raz komentarze z nudow, jesli chodzi o kropke w zlym moejscu (tak wiem powinna byc po inz. A nie po dr) to jestem swiadom popelnionego bledu, bylo za pozno na edycje gdy to zauwazylem
  • Odpowiedz