Aktywne Wpisy

jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

- gitara: Jackson JS22 Dinky
- wzmacniacz: Marshall MG30DFX
- przester: Digitech Grunge
- kaczka: Koda KD-42 (tak mi się przynajmniej wydaje - nie jest nigdzie napisane, jaki to model, wnioskuję po tym, co wyrzuca Google po wpisaniu "koda wah-wah" xD)
- EXAR Super Fuzz SF-04 - niepodłączony, gdyż aktualnie nie mam do niego zasilacza
- na zdjęciu widoczny jest także footswitch od wzmacniacza do przełączania kanału czystego i przesterowanego, tylko on chyba jest od innego modelu, bo drugi przełącznik nic nie robi.
#pokazinstrument #gitara #gitaraelektryczna
źródło: comment_bTrrK5T0OvF1xT3IIW1nQDovkLlPVGdx.jpg
Pobierz