Mureczki, mój ojciec wydumał, że sobie kupi Microsoft Lumia 535 Dual Sim i chce, żebym mu powiedział "tak, kup", albo "nie, nie kupuj, bo to gónwo jest". A ja z Microsoftem mam tyle wspólnego, że Windowsa używam ( ͡°ʖ̯͡°) wspomożecie jakimś dobrym słowem i powiedzie, czy warto kupić ten telefon za około 300 zł? Ojciec będzie tego używał do dzwonienia i czasem do nawigacji. #bojowkawindowsphone #windowsphone #telefony #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #a---------------m
@mkarweta: Jeżeli tylko do tego to wystarczy. Nawigacja jest super(tylko nie pokazuje fotoradarów). Tylko kiedyś modele 535 miały problem z wadliwym ekranem, nie wiem czy już to naprawili.
@mkarweta: znajomy ma, poleca. Ja mam 640 lte i tez polecam. Nawigacja HereDrive+ i mapy HereMaps, wlasciciel sie zmienil ostatnio ale dzialaja jak dzialaly
Albo poszukajcie i dołóżcie jak możecie na 550 albo 640
@status86: te mają już pewien minus: cenę. ( ͡°ʖ̯͡°) ja bym ojcu zafundował najchętniej Androida ( #bojowkaandroid here), ale na sensowny telefon z Andkiem trzeba więcej złota.
@jejfan1: jako pisałem - telefon i nawigacja (czasem).
@status86: te mają już pewien minus: cenę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja bym ojcu zafundował najchętniej Androida ( #bojowkaandroid here), ale na sensowny telefon z Andkiem trzeba więcej złota.
@xan_physic: biorąc pod uwagę zastosowania, do jakich będzie używany to chyba przerost formy nad treścią.
@mkarweta: biorąc pod uwagę zastosowania, do jakich będzie używany to chyba potrzebujesz lepszej baterii. 640 wymiata pod tym względem.
wszędzie tylko ładowaki i powerbanki z #aliexpress czy jakieś inne #itemyzchin. telefon intensywnie używany ma wytrzymać minimum 3 dni, koniec tematu.