Wpis z mikrobloga

Ludzie po k---a studiach- nie potrafią wymienić rolki w metkownicy i ustawić numerów. "Mondrość i inteligęcja "
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@armatoramator: HEHE, ale zabawnie. Nawet nie czytałem tego bełkotu do końca. A teraz powiedz mi po do czego będą potrzebne ci całki po studiach jak całe życie będziesz gnil przed komputerem pisząc jakieś gowno programy?
  • Odpowiedz
Jeszcze k---a nie widzialem zeby na studiach pokazywali wymiane rolki w tasmownicy.

@wojuturek: Z tego samego powodu, dla którego nie pokazują jak wymienić baterię w kranie albo naprawić gniazdko - bo każdy kto nie jest upośledzony umysłowo poradzi z tym sobie bez żadnego problemu.
  • Odpowiedz
bo każdy kto nie jest upośledzony umysłowo poradzi z tym sobie bez żadnego problemu.

@ibilon: W takim razie co ma do rzeczy podniesiony argument ukończenia studiów?
  • Odpowiedz
@MoniqueU: Ta, wszystko jest proste. A potem pociągniesz za część nieruchomą, która zdawała się być ruchomą, a okaże się że ta ruchoma jest widoczna dopiero po przekręceniu urządzenia o 185,5 stopnia, można ją odchylić tylko po naciśnięciu jakiegoś zakamuflowanego guziczka z kompletnie innej strony maszyniki i trzeba dodatkowo robić to z odpowiednim wyczuciem, bo maszynka jest stara jak wszechświat i spadała na podłogę niezliczoną ilość razy, więc teraz w każdym
  • Odpowiedz
  • 0
@Antlion: joł joł, beka płynie jak rzeka, lepiej liczyć calki niż staremu robić pałki, nie obsługujesz metkownicy, dopadnie cie gniew ulicy, jesteś nikim jesteś k----m jak metek nie przyczepiasz równo. Beka z ciebie marny leszczu, liczę całki w korporacji mam w c--j hajsu, cipek eksploracji, a ty głupi mokniesz w deszczu

XDDD
  • Odpowiedz