Wpis z mikrobloga

@dorotka-wu: akceptuję!
w zasadzie brakuje mi tylko uśmiechu, podkreślonych ust i optymistyczniejszego lakieru na paznokciach, ale przeżyję

zdaje się mam Twój kasztan, ten który zgubiłaś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@zolwixx: paznokcie nie są czarne - są wielokolorowe :-P są optymistyczne mimo mojego pesymizmu. ust nigdy nie maluje bo kiedyś paliłam i nie było sensu :-P uśmiecham się rzadko :-)
  • Odpowiedz
:-P uśmiecham się rzadko :-)

@dorotka-wu: ;-)

Lepiej jest się uśmiechać, lub robić smutną minę, niż mieć minę nijaką. Jest to odbierane jako bardziej atrakcyjne. Są też badania nad wiarygodnością a uśmiechem, i generalnie jest tego pełno. Notabene makeup w jednym z badań przynosił poprawę oceny atrakcyjności o ledwo 0.5 punktu w skali 10-cio punktowej, niemniej na jego przygotowanie kobiety poświęcają specjalnie czas. Uśmiech nie wymaga przygotowań, gdybym był kobietą
  • Odpowiedz
@Falcon: nie chcę tutaj zamęczać życiem prywatnym, ale ostatnio przechodzę bardzo ciężki okres w życiu, i mało mam powodów do uśmiechu - a wymuszony uśmiech też nie jest fajny. :-) zresztą jestem zakompleksiona i uważam, że nie mam pięknego uśmiechu :-)

ważne że do zdjęcia nie robię dziubków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ważne że do zdjęcia nie robię dziubków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dorotka-wu: To Ci muszę oddać.

nie chcę tutaj zamęczać życiem prywatnym, ale ostatnio przechodzę bardzo ciężki okres w życiu, i mało mam powodów do uśmiechu - a wymuszony uśmiech też nie jest fajny. :-) zresztą jestem zakompleksiona i uważam, że nie mam pięknego uśmiechu :-)

@dorotka-wu: ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz