Wpis z mikrobloga

Ponad rok temu kiedy kupowałem w Biedronce cebule i środek na udrożnienie rur kanalizacyjnych Cola Original oczom mym ukazał się tablet w dobrej jak na Biedronkę cenie:) Wtedy też postanowiłem że zostanę profesjonalnym rysownikiem i zdetronizuję Raczkowskiego, Mleczko oraz Andrzeja co rysuje dla Wyborczej. Ten skubany miał niezły start bo pracował w TVNie gdzie mógł się lanoswać.Ja niestety musiałem działać w pojedynkę prosząc o lajki moją siostrę i znajomych :)

Tak się złożyło że w 2014 roku były wybory samorządowe i wiadomo - kopalnia beki więc postanowiłem wykorzystać ten czas i rysować ile się da. Spamowałem kwejki, demoty i inne portale ze śmiesznymi rysunkami. Na JM cisneli że ujowe i żebym dał sobie spokój. Nie było lekko a na fb zainteresowanie było znikome. W międzyczasie stworzyłem animację Smutny Wyborca który zdobył główną z płomieniem na Wykopie i złapałem kontakt z Pszemkiem Wiplerem. Bardzo mu się spodobało i nawet krul umieścił linka na swoim profilu.

Dzięki temu liczba fanów na fb podskoczyła do 1000 i to był dobry start.

I tak z miesiąca na miesiąc liczba fanów przybywała. Moje rysunki publikował onet, polsat,tvn,rmf maxx, commedy central a nawet tvn ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie są to prace najlepszej jakości bo ja nie potrafię rysować ale generalnie jestem zadowolony że coś się ruszyło w temacie. W chwili obecnej prawie 8k i mam podpisany kontrakt z O2.

Jak mówił laska - Musisz sobie odpowiedzieć na zajebiście ważne pytanie.... #cytatywielkichludzi
Także mirki warto rysować, być konsekwentym i mieć pasję w życiu :)

W załączniku mój pierwszy rysunek.

#goorsky #tworczoscwlasna #chwalesie #truestory #rysujzwykopem #wygryw #humorobrazkowy
Pobierz goorskypl - Ponad rok temu kiedy kupowałem w Biedronce cebule i środek na udrożnienie...
źródło: comment_nTI9wLuscp8oAB4tLFIHiGtRQlelsDdp.jpg
  • 11
@goorskypl: nigdy nie byłem fanem Twojej twórczości, widać po stylu że zacząłeś w tym 2014. Jeżeli ten plakat jest dosyć świeży to ( ͡° ʖ̯ ͡°)