Podaję zwycięski skład Leicester w meczu z Man City z sezonu 2015/2016: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez (Gray), Kanté, Drinkwater, Albrighton (Dyer), Okazaki (Ulloa) i Vardy
@przebos: Przypominam przy okazji zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner ( ͡°͜ʖ͡°)
@januszmirek92: Oczywiście nie może także zabraknąć zwycięskiego składu w meczu z Niemcami: Wojciech Szczęsny - Jakub Wawrzyniak, Kamil Glik, Łukasz Szukała, Łukasz Piszczek - Tomasz Jodłowiec, Grzegorz Krychowiak - Maciej Rybus, Kamil Grosicki, Arkadiusz Milik - Robert Lewandowski
@borsiu: o bulwa, Mili nie uwzględnić, a to on wbił szpilę na 2:0.
Tak w ogóle, to skład wziąłem z onetu, jeszcze przed meczem. Pełno januszy i znawców już typowało pewne 1:3 i inne pewniaki. Z perspektywy czasu śmieszy i żenuje podwójnie.
@przebos: Najgorsze jest to, ze mielismy wraz z paroma mirkami jechać na ten wlasnie mecz.. lecz gdy wszyscy juz mieli ustawione wszystko (Jakis miesiac temu) to wogole nie bylo biletów obok siebie, zaledwie po 1 miejscu wolnym na sektor.. (╯︵╰,)
To, że taki Simpson albo Albrighton zostaną mistrzami grając w pierwszym, totalnie zabiera mi wiarę w poziom całej ligi xD
@drapieszny_jak_lef: dobra ale zobacz Mahreza, Vardy'ego czy Schmeichela. Prawda taka że w tej formie wchodzą spacerkiem do pierwszego składu każdego zespołu z ligi.
Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez (Gray), Kanté, Drinkwater, Albrighton (Dyer), Okazaki (Ulloa) i Vardy
#premierleague #mecz #leicester
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak w ogóle, to skład wziąłem z onetu, jeszcze przed meczem. Pełno januszy i znawców już typowało pewne 1:3 i inne pewniaki. Z perspektywy czasu śmieszy i żenuje podwójnie.
@drapieszny_jak_lef: dobra ale zobacz Mahreza, Vardy'ego czy Schmeichela. Prawda taka że w tej formie wchodzą spacerkiem do pierwszego składu każdego zespołu z ligi.