Wpis z mikrobloga

@kasztanlikees: tez go kupilem na mikolajkowej promocji, ale w pierwszym rzucie za 89zl - mam go 2 miechy, jeszcze nie wymienialem grzałki - mimo to po przeplukankiu goraca wodą daje rade jeszcze. To prawda co napisałeś, ma spory apetyt na liquid i daje potężną chmurke. Bardzo dobrze wydane 90zł, a porównując z mild wave za 180zl nie ma różnic, po za ceną
  • Odpowiedz
@Techies: no a kosztuje prawie 2 razy tyle, co najlepsze pytam się na stoisku esmokingworld po ile są grzałki do eleaf ijust2, widze konsternacje na twarzy sprzedawczyni, więc wyjmuje i jej pokazuje - ona na to, aha do milda wave, 12zł

• Odpowiedz
@kasztanlikees: też mam ijust2 jakiś czas. Jest ok, bateria mi padła (przycisk). Z zalet jeszcze ilość grzałek - na modzie z TC wchodzą tam niklowe, tytanowe, ceramiczna z Vaporesso, claptony z Tritona, te z Atlantis (ostatnie 3 po zmianie pinów w grzałce lepiej pasują, ale bez też się da).
Z minusów dodałbym nienajlepsze oddawanie smaku (w zasadzie zerowe przy fabrycznej 0,5 i słabe przy 0,3 - na niklu jest lepiej
  • Odpowiedz