Wpis z mikrobloga

Do niedawna miałem iPhone'a 5. Z racji tego ze już trochę czasu go mam to wykorzystujac dobra ofertę w playu wzialem nowy telefon. Czytając między innymi na wypoku jakie to Apple zle skusiłem sie na coś z Androidem. No i wybrałem. I nie polecam 2/10. Telefon nowy w sklepie kosztuje lekko ponad 2000 zl a po miesiącu widać już jaka prawda jest z tym zasranym androidem. Czemu przeszczepy polecacie ludziom androida? To największy syf jaki istnieje. Nie jestem żadnym fanboyem ale naprawdę ten stary telefon od Apple działa tak samo jak ten nowy :/ Jedyna różnica zauważalna to aparat. Serdeczny środkowy palec #bojowkaandroid
#android #apple
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jonzi: Moze sie nie zrozumielismy. System ktory powstal jako nakladka javy na jadro linuksa i ktorego uzywa sie na pierdyliardzie urzadzen w tym pralek, lodowek czy innych sokowirowek i ktorego otwartosc (co dziwne) zwraca sie przeciw niemu w postaci syfu i malware (przez co bezpieczenstwo jest bardzo slabe) nie moze byc dobry albo inaczej mowiac potrzeba wiele pracy, rdzeni i ramu zeby to cos uciagnac i jako tako pracowalo. Czyli
  • Odpowiedz
widocznie jestem idiota, bo mój telefon który 2 lata temu kosztował 1300 zł nadal chodzi idealnie ;-) ale spoko. Ajfon power

@gerard-kowalski: kupiłem note 2 i mi się zacinał po 1.5 roku i zadzwoniłem do pana samsunga że mi sie po aktualizacji tnie jak gimnazjalistka to mi powiedzieli kup pan nowy. Samo to ze po roku telefon tanieje z 2.5k do 800zł daje dużo do myslenia odnośnie jego wydajności w
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: kupiłeś samsunga i mówisz o androidzie. Najgorsze jest to, że tacy ludzie jak ty sobie nie dadzą przetłumaczyć, że samsung nie jest żadnym wyznacznikiem androida, ale to już nie mój problem.
  • Odpowiedz
Najgorsze jest to, że tacy ludzie jak ty sobie nie dadzą przetłumaczyć, że samsung nie jest żadnym wyznacznikiem androida, ale to już nie mój problem.

@gerard-kowalski: mam cyanogena i dalej sie tnie powiedz mi co mam teraz zainstalować jeszcze bo już mi sie kończa customowe romu
  • Odpowiedz
@martwy_kotek: to może coś robisz nie tak? :-) jak sam powiedziałeś "po aktualizacji" więc przyczyna jest prosta (a to standardowe działanie samsunga). Znam sporo osób które i na gorszych sprzętach maja Cm13 i telefony chodzą spoko :-)
  • Odpowiedz