Aktywne Wpisy

ka-ne +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała

Trzymam kciuki.
Przy okazji spytam kiedy zrobić pierwszy test blg
@Lrrr: pale ale właśnie planowałem wziąć :)
@Nebayh: nie miałem na mysli czasu w trakcie warzenia, najpierw solidne przygotowanie teoretyczne a potem sam proces :D czyli jesli plyta zla to wtedy jakis palnik gazowy trzeba kombinowac?
@kretu: czemu ta rurka byłaby szkodliwa? to jeśli bez rurki, to co zamaist? i co jest w
@Lrrr: Zaglądanie do fermentora nie powinno zaszkodzić? Jest dość wysoka piana ale tak jak pisałem, wstawione na burzliwą w poniedziałek wieczorem.
Widzę że jesteś typem osoby która musi mieć rację. Zabraniasz mi używać argumentów doświadczenia mojego i znajomych (bo nie wnosi to nic do dyskusji sic!) więc nie mam zamiaru się kłócić. Masz rację rurka jest niezbędna a termometr cieczowy jest najzajebistszy z termometrów.