Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
kopytakonia +3
Leżę już sobie i tak myślę dlaczego często jedna grupa motocyklistów gardzi druga.
Nie ze zawsze ale zdarza się. Scigi i nakedy źle się wypowiadają o czoperach, inni śmieją się z HD, każdy chce pokazać że jest lepszy. To jakieś leczenie kompleksów?
ja mam gdzies kto czym jezdzi, ale wkurza mnie robienie wyzszosci jednej grupy nad druga, a niestety szczegolnie cruiserowcy maja sie za lepszych i pisza wszedzie jak to sporty #!$%@?... a i ps. sporty i nakedy maja w pompie cruiserowcow,
Pisze bo widziałem że "problem" istnieje.
Powiem Ci więcej wcale mnie sporty nie bolą, uważam że są to zajebiste maszyny, jednak nie pociąga mnie jakoś specjalnie jazda na nich. Powiedzmy że nie ten rodzaj emocji.
HD maja się za elyte elyt i przez to trochę sami są smieszni, ale znam też takich w większości dla których ich HD to po prostu sposób na
Gx
@Ssniki:
Jak wspominałem mam znajomych poruszających się chyba wszystkimi typami motocykli. Ja problemu z tym nie mam zupełnie.
Bardziej interesowało mnie to czy się z czymś takim nie spotkaliscie? Nigdy?
Ciężko i mocno znaczy bawią się "harleyowcy" dodam, że dla przeciętnego Kowalskiego to mój też jest harleyem. A znów hak leci HH znaczy że przyjechali na plastikach z karynami. Nie wiem za to jak mam do tego połączyć mojego przyjaciela co jeździ GSem i słucha muzyki poważnej... Toż to jakiś odmienić ;)
@PMV_Norway: Chyba nie widziałeś rozmów fanów apple i androida... :p
To nie motocykliści są jakoś podzieleni. To ludzka natura. Kierowcy jadą po bmw, alfach, multiplach. Kapelusznikach, niedzielnych, babach, ect. Wykopki
LWD motobracia