Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Kto postanowił przetestować win10? No ja.
Kto miał zaszyfrowany drugi dysk w komputerze i NASa z backupami? No ja.
Komu j----y cwel Windows postanowił podczas instalacji zaorać dysk i NASa, bo uznał, że skoro nie może ich odczytać to są "uszkodzone"? NO K---A MI.
Kto będzie się teraz j---ł z próbą odratowania 6TB zaszyfrowanych wolumenów TrueCrypta z nikłą szansą na odratowanie czegokolwiek z ostatnich 2 lat z hakiem? No k---a ja.
Microsoft cwel. Nigdy k---a więcej windowsa.
#windows10 #k------c
@Caoi: źródło?
@benethor: bo nie umiesz przeczytac co jest napisane? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mialem podobna sytuacje, zaszyfrowane partycje i takie tam - nawet dwa dyski SSD (kto bogatemu zabroni) - i cala instalacja odbyla sie bezproblemowo i ani pol bajta nie zmienilo sie tam gdzie nie miało.
@KokiX @benethor: no ośmielę się nie zgodzić. W przypadku tc to właśnie dla talerzaków nie ma znaczenia, w przypadku truecryptowania ssd z sandforce'ami random r/w 4k leci w dół o jakieś 60%, dlatego zmieniłem na evo 850 z hyperxa 3k i tc/vc na diskcryptora, ale nie zamierzam nikogo nawracać bo dc nie jest wieloplatformowy i szyfruje tylko dyski, żadne kontenery nie wchodzą w grę.
Komentarz usunięty przez autora