Wpis z mikrobloga

tl;dr reborni to patusy, psychole i ludzie na których lepiej uważać i są K bez honoru :>

Dobra mircy, dostałem pozwolenie od administracji na nowe konto bo te patusy i psychole postanowiły sobie, hehe, grozić blackmailingiem mojej dziewczyny w pewnym momencie, więc pousuwałem wszystko co może prowadzić do moich danych osobowych i nie udzielałem się na głównym koncie pod tagiem, ba, nawet plusa nie zostawiłem, jeszcze bym zlewy do domu dostał.

Reborn vs Magiczne Rogale

Dla ludzi zainteresowanych z deczka historią i sytuacją na serwerze, powstały dwie gildie, kww stonoga i jakaś tam jeszcze, która potem zamieniła sie w rogali pod sztandarem Olgierda. W międzyczasie hehe wolfy hehe wylapał bana za robienie nowych postaci i wykrecił się logowaniem w szkole (xD) w której ziomki właśnie robili nowe postacie. Ale on już nie gra, jego sie nie czepiajmy (chociaż pojawi się w dalszej historii).

K bez honoru (dostałem za to bana już na serwerze, po co ryzykować drugi raz, i tak każdy wie o co chodzi :>)

Wolfy odzyskał konto, grali sobie dalej, wypowiedzieli nam wojne, i wpadli na expowisko znienacka - nie powiem czy PRZED wypowiedzeniem wojny czy PO - nie ma to większego znaczenia. Przyjęli wara, i nagle zaczęli prosić o openki - czyli umówione walki o danych godzinach. Ale zaraz, przecież wpadli nam na exp, czemu mamy sie na to zgadzać? Ostatecznie wszyscy byli przeciw, ale ustaliliśmy, że bijemy sie do 100 fragów, potem koniec. Było lepiej, było gorzej, zaczęliśmy ze scorem 21-4, potem było jakoś 21-28, 34-28 i ostatecznie zaczeli nas cisnąć, nasi zaczeli tracić zapał (nie mieli też tyle czasu) więc się podłożyłem kilkadziesiąt razy żeby skończyć wara. No i... tak, zgadliście, bili nas dalej xD

Chwile po warze został on anulowany bo jeden z ich graczy miał healbota - Mass killah - aktualnie znany na serwerze pod nickiem Yggdrasil. Pozdrawiam @masskillah

W tak zwanym międzyczasie było kilka śmiesznych i mniej śmiesznych wątków:
- Ozim okazał sie, hehe szpiegiem (tibia sirius biznes) który poprzekazywał info jakobym szedł z kolegą na łyżwy (xD)
- Muficzers "sie odpalił" i okazało się że nick Wolfsky ma też ktoś (nie mamy pojęcia kto) na maxmodels, to pośmieszkowaliśmy z.. aktów, a oni z moich łyżew z kolegą

Doxxing, stalkowanie

Nieprzyjemnie zaczęło się robić gdy ktoś przechwycił w jakiś sposób mój numer telefonu i znalazł moje dane osobowe. Zaczęły one latać w depo na publicu, włącznie z miastem, włącznie z groźbami "napiszemy do ani", "ale masz grubą laskę". Swoją drogą, sprawdźcie nowy nick mass killah, albo może lepiej, Koszerna Ania.

http://imgur.com/a/bj7cR

Obserwujacy

Zostawiłem postać, skorzystałem z popularności Cronoxa na wykopie, zrobiłem konto, zrobiłem nową gildię, neutralną, każdy, dosłownie każdy kto u nas gra czuje spoko atmosfere, szczególnie na naszych osławionym dachu. Napomknę, że reborni mają identyczny, więc nie rozumiem skąd leciały w naszą stronę (i stronę marahina) teksty że na dachu powinien być PZ, bo wiecie, tak jakby na RL nie ma pz na dachach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gildia sie fajnie rozwijała, dowiedziałem się że miśki mają jakiś tam sojusz niepisany z rebornami, w którymś momencie zaczeli sie ostro klepac, nasi dostali rykoszetem (yggdrasil lał ludzi od nas z gildii razem z korektorem) więc poszliśmy na pomoc, i za chwile pojawiła sie cała ekipka krzycząc że mamy hunta :D

Kolejny raz podobne sytuacje miały miejsce na grimach, osławiony już prywatny exp, znow zaczeli nas klepać, znów zaczęliśmy odpowiadać. Wprost powiedziałem kto od nas sie bije, że reszta nie (Papaj, ja i bodaj pozdrawiam), a tak to tylko misie sie biły pełną parą.

Co mamy dzisiaj?

Zabijanie 50lvli na dachu "bo war"
Zabijanie jedi, bo phil necro był z nami na party przy grimach
Zabijanie Jedzie Dzielnicowy, bo spał z Yugo (rogal) w domku w łóżku
Wyzwiska, doxxing, stalkowanie, blackmailing. Ci ludzie są chorzy psychicznie i mają mentalność typowych sebastianów, nie powinni uczestniczyć w żadnej społeczności, bo sie do nich nie nadają, chyba, że do grypsujących w sztumie :)
Dzisiaj doszły mnie słuchy, że reborni każą wyrzucać ludzi z party bo "macie nam wyexpić najta"

Na koniec z powyższego chciałbym wyłączyć Janusza Pawlacza oraz Fasteriousa (chociaż nadal wolałbym żebyście nie rzucali moimi danymi osobowymi na czacie) i Sajmoxa, bo z nimi zawsze można było pośmieszkować, war czy nie war. A, Sajmox wrólcił do rebornów bo.. inaczej hunted, hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I tak, dalej będziemy siedzieć i śmieszkować na dachu, nadal będę robić fotki z czapkami nawet jak będziecie rzucać GP, nadal będziemy sie dobrze bawić, nawet jak będziecie próbowali to zepsuć. Ale w końcu sie przeliczycie i albo serwer zostanie pusty, albo wszyscy zwrócą się przeciwko wam, albo ktoś z administracji sie mocno na was w----i.

#mirkots
Shentang - tl;dr reborni to patusy, psychole i ludzie na których lepiej uważać i są K...

źródło: comment_ZsjB7jlMh7gduy7uYdnGUxgsnRbB3zSC.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamelot:

Bo nabil sobie 100 lvl szybciej niz inni to pokaze im ze jestem lepszy

Akurat 100lvle wbili pierwsi rogale, czyli my, ja wręcz byłem pierwszym 150. Tylko że różnica była taka, że szwagier brał ludzi na questy i ich zabijał dla itemkow (sirjus biznes), a ja my ludziom czyściliśmy questy, po czym sami chcieli do nas dołączać "bo spoko ziomki". Szwagier sie ostro wypiera, sam tego nie uświadczyłem, ale
  • Odpowiedz
@Cervantes006: nah, z tego co zauważyłem większość wróciła do Tibii z sentymentu, ot, pograć sobie jak za starych dobrych czasów. Reborn z tego co widze to tryhardy które w tibie dalej grają i sobie wymyśliły hehe dominacje serwera i hehe wypowiadanie wojen. A że nie zadziałało bo ludzie chca sie fajnie bawić a nie n---------ć po ryju bez powodu, to sami zaczeli szukać pretekstów i zabijać losowych ludzi.
  • Odpowiedz
jak wchodzila jakas ekipa dzielilismy sie scianami, gdy expilismy na mainach to gdy ktos wchodzil to go wypraszalismy bo niszczyli respy - ale bic nikogo nie bilismy, no chyba ze mial gildie z ktora sie bijemy to chyba oczywiste ze bedziemy go klepać

@kitz: Grasz o nicku 'Jedi' został z------y w 1.5 sekundy nie spodziewając się niczego gdy chciał się was spytać co jest na dole, za wyvernami. Nawet nie
  • Odpowiedz
@Shentang: Rozumiem. Mogę poradzić tylko olanie tego, odcięcie się od idiotów i znalezienie sobie innego hobby. Serio szkoda młodości na takie dramy stary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rtone: jasne, ale jak w każdej grze, można tu po prostu poznać fajnych ziomków. Vel:
http://www.wykop.pl/wpis/16384231/najbardziej-irytujace-na-tym-osteie-jest-to-ze-adm/

Siedzimy na dachu, tyle co robimy to rozmawiamy (nasz czat gildijny przez to umarł :<), trenujemy "umiejętnoścI" żeby szybciej zabijać potwory' i przychodzi taki gość z topicu, i rzuca w nas jakimiś śmieciami, bije, ot, bo tak. A teraz ból dupska bo błąd przez który nas mogli bić został naprawiony i już nie mogą.
  • Odpowiedz
@Shentang: I widzisz człowieku jak my mamy dać wam spokój jak wy na każdym kroku po nas jedziecie? Mogę Cię zapewnić w 1000% że to nie była żadna osoba z Rebronów, ale jak widać już to wiesz lepiej. Przedwczoraj na waszym dachu jakoś każdy do mnie po imieniu pisał, wczoraj dostałem wiadomość nawet z nazwiskiem i jakoś nie muszę o tym pisać wszędzie i się tym podniecać.
  • Odpowiedz
@Shentang: Przyznam się, zabiłem jakąś postać "Jestem Zdzirą" [~53] na 100lvl bo mnie wyzywała kiedyś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla ciekawości napiszę że to był pierwszy mój kill na #mirkots ;)
  • Odpowiedz
@Smieszek_poza_kontola: Komu dałem ultimatum? W którym momencie napisałem że hunty forever? Przecież Waszego człowieka-chorągiewki Szwagra nikt nie bił, ludzi którzy odeszli też nie, z sajmoxem nawet mieliśmy spoko kontakt, ale potem do Was wrócił bo mu groziliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Tibia sirjus biznes
  • Odpowiedz
@wykopky: Yo, tylko Ty wrzucałeś stream na czat gry, spamowałeś tym na wykopie, na serwerze, ba, nawet Twoi koledzy na streamie zaczęli z Ciebie pompe cisnąć że rzeczywiście wyglądasz w tym świetle na rudego. Nikt nie groził blackmailingiem Twojej lasce tho.
Śmieszki "rudy" były na poziomie Waszego "kolega na lodowisku", "Grzegorz z zamościa", "rucham twoją matkę", "hahahahahahahahaha' na 28 linijek czy "oj bo napiszemy do Ani" to już inny poziom
  • Odpowiedz
@Shentang: Przeczytaj to jeszcze raz "dawałeś hunty" To że nie potrafiłeś tego wyegzekwować to już co innego. W ogóle polecam usunąć ten wątek bo pisanie do nas per "k---y bez honoru" jest sporym nietaktem.
  • Odpowiedz
@Smieszek_poza_kontola: A jak mam pisać do ludzi z którymi sie umówiliśmy na KONIEC WOJNY po 100 fragach, do Szwagra który z neutralnego zaczął znienacka nas lać jak wbił lvl, do Ozima który prawdopodobnie dał Wam mój prywatny numer telefonu? Aniołki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą, gdzie ty Tam widzisz bluzgi? To tylko literka, wyluzuj. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
  • Odpowiedz