Aktywne Wpisy
BozenaMal +42
mirko_anonim +290
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
#weganizm #wegetarianizm #dieta #veganmaze #rzeszow
@lunapants: mam nadzieję, że nie razem ze mną!
@maze: Przepraszam, co panuje?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
a mięso to mięso sam bulion mięsny do smaku potrzebuje warzyw i przypraw, do kotleta dajesz kasze i warzywa, do burgera warzywa, spaghetii - mięso + warzywa strogonow: mięso + warzywa
więc jeśli ktoś rezygnuje z mięsa to nie znaczy ze w posiłku nie może sobie pozwolić na różne formy podania warzyw
@AllOver: #!$%@? to nas interesuje.
@AllOver: Jego na przykład.
@AllOver: a to w Twojej wypowiedzi była jakaś treść warta zrozumienia? Jesteś pewien? ;)
@AllOver: używamy nagle wielkich kwantyfikatorów. Nono, odważnie.
@AllOver: przyszedłeś, #!$%@?łeś się, zaspokoiłeś cokolwiek tam chciałeś zaspokoić, teraz możesz #!$%@?ć do piwnicy. z bogiem.