Aktywne Wpisy

Cześć, dziś wystawiłem 2 ostatnie faktury w formie draftu za 2023 więc wrzucę podsumowanie i jednocześnie #chwalesie swoim skromnym osiągnięciem za ostatnie 2 lata (2022 i 2023). W skrócie mogę powiedzieć że OE się opłaca, jak macie możliwość róbcie na dwa baty i się nie przejmujcie czy to moralne czy nie. Jak wam uda się wyłapać zagraniczny kontrakt za zachodnie stawki to łykajcie jak pelikan.
Przychód licząc przez ten cały okreś średni
Przychód licząc przez ten cały okreś średni

wykop +10
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować

Proponuje też by ku pocieszeniu napisać w komentarzach kto ile zarabia (może być przedział) a do tego stanowisko, staż i wykształcenie. Tak wiem, wykształcenie to nie zawsze dobre kryterium ale ciekaw jestem. Ja zacznę.
Stanowisko: Grafik / specjalista ds. DTP
Staż: 4 lata
Wykształcenie: wyższe
Wynagrodzenie: 2-3 k
#kiciochpyta #zarobki #feels #grafika #praca #pracbaza
wyk. średnie
staż: 6 msc
Kraków here
( ͡º ͜ʖ͡º)
Stanowisko: Handlowiec
Staż: 5 lat
Wykształcenie: brak
Wynagrodzenie: 3k podstawa + premia (20% profitu powyżej 10k)
Stanowisko: grafik / specjalista DTP
Staż: ± 8 lat
Wykształcenie: średnie
Wynagrodzenie: 3-3.5 k + zlecenia prywatne
@prisk: co xDxD
Komentarz usunięty przez moderatora
Gastronomia...np.
@CygaroZwasem: No co Ci powiem, takie realia w mniejszych miastach. 3 lata doswidczenia w dtp i rok na produkcji więc znam temat od podszewki. Wykształcenie kierunkowe bo grafika reklamowa w tym dużo składu i projektowania publikacji. Uważam, że nam się na rzeczy trochę już.
Staż 14
Zawodowe
8k plus premia i inne profity
Stanowisko: Tester aplikacji webowych
Staż: 8 miesięcy
Wykształcenie: średnie
Wynagrodzenie: 2-3 k
@saldatoreafilo: suq to znaczy?
@prisk: wcześniejsza robota operator wytłaczarki 3 lata 2.5-2.8k wyk średnie
Stanowisko : grafik freelance
Staż :5 lat
Wykształcenie: inżynier
Zarobki: 7k (umowa na 50%) + dodatkowe fuszki - średnio wychodzi coś koło 10k netto - zus - podatki
Stanowisko: Tester oprogramowania (bazy danych)
Staż: 2,5 roku
Wykształcenie: inżynier mgr w trakcie
Wynagrodzenie: ~4.2k na rękę, + czasami nadgodziny
wykształcenie średnie
10k netto plus jakis bonus gdybym miał dziecko