Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: Odpowiedz dla Walesy Wykopie gdzie pokazuje dokumenty jak je podrabiali .Teraz zobaczymy co powie na ten temat ---@lechwalesa: pokaze wam jak wyglada akt internowania Walesy w jego ksiazce droga do Wolnosci.Chialbym zebyscie zwrocili na charakter pisma na rekopis prawdziwego aktu internowania https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523767687658037&set=rpd.100000744310135&type=3&theater a dwa materialy zamieszczone w jego ksiazce jeden to Nakaz zatrzymania i doprowadzenia gdzie pismo wyglada jak orginal ,pieczatka to juz kopia a sam podpis komendanta widac ze
@edward-janus:

Komuniści długi czas nie przyznawali się że mnie też internowano ze względu na moją wtedy pozycję tak w kraju jak i zagranicą , liczona na to że mnie przekupią . zastraszą , że mnie w jakiś sposób przyłączą .Zastosowano wobec mnie wszystkie możliwe argumenty , od próśb do gróźb .Odpowiedz moja była prosta ,,Możecie mnie zabić , ale nie pokonać ''W tedy , ruszyło na dobre podrabianie dokumentów co mi
@lechwalesa: Mr Walesa co ty znow wymyslasz .Proste pytanie ,ktory z tych dokumentow aktu internowania jest prawdziwy .Bo na to wyglada ze znales tresc prawdziwego aktu internowania ale nie podales a to tej przyczyny ze tam bylo twoje wlasnoreczne pismo .Ja te pisma sprawdzalem pod wzgledem czy to pisala ta sama osoba i efekt jest taki ze bardzo mi przykro mr Walesa ale ten akt internowania w twojej ksiazce jest podrobiony
@edward-janus: Wydaje mi się ciekawe co to piszesz, ale interpunkcja i szyk wyrazów woła o pomstę do nieba. Do cytatów też masz specjalny przycisk jak piszesz post. Do końca nie dotrwałem.
@komio: Wystarczy ze rozumiesz my points w tej sprawie .Nie korzystam z klawiatury Europejskej tylko US bo tutaj mieszkam ponad 30 lat .Jakos ci nie przeszkadza jak Walesa pisze .Cytaty sa potrzebne gdyby ktos ci cos zarzucal na przyszlosc im cover my ass .Najwazniejsze ze zrozumniales setno sprawy a reszte dopyuj sie mr Lecha Walesy .Pozdrawiam z wielkiego apple
@andrzej-milewski-14: Prosze wejsc na moj FB https://www.facebook.com/edward.janus.9 albo wejsc na strone https://www.facebook.com/profile.php?id=100009463637739&fref=nf pana profesora Ceckiewicza tam tez zostawiam chyba bedzie na tej stronie gdzie pisze Sławomir Cenckiewicz
January 30 at 11:16pm ·

On z tej samej szkoły ortograficznej co "Bul", szkoła manier i stylu również ta sama... Gdyby nie mogl pan otworzyc to prosze dac mi znac cos na to poradzimy .To sa wazne dokumenty .Ja juz od chyba 10 lat
@edward-janus: Nie mam konta na pejsbuku. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A o stylu pisania to miałem na myśli twój nie Bolka.
W sumie to nie ma sensu pisać coś w internecie jak piszesz tak, że ciebie ludzie i tak nie rozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także jak popracujesz nad tym to chętnie to poczytam.
@lechwalesa: Mr Walesa caly czas piszesz o podrabianych na ciebie dokumentach .To jest bardzo wazne bo w pana ksiazce Droga do wolnosci jest podrobiony akt internowania .Ma pan teraz dwa dokumenty jak pan uwaza ktory dokument jest prawdziwy a ktory jest podrobiony .Proste pytanie