Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,
IdillaMZ +285
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Komentarz usunięty przez moderatora
I taguj. To znaczy pisz pan #lechwalesacontent. Wtedy można to zablokować, nie blokując jednocześnie ciebie.
Komuniści długi czas nie przyznawali się że mnie też internowano ze względu na moją wtedy pozycję tak w kraju jak i zagranicą , liczona na to że mnie przekupią . zastraszą , że mnie w jakiś sposób przyłączą .Zastosowano wobec mnie wszystkie możliwe argumenty , od próśb do gróźb .Odpowiedz moja była prosta ,,Możecie mnie zabić , ale nie pokonać ''W tedy , ruszyło na dobre podrabianie dokumentów co mi
Papier o internowaniu zaginał przekazałem go konspiracyjnie z internowania odzyskałem około 2009 r zwróciła mi Ambasador Szwecji .Jak tam się znalazł nie wiem .Gdzie dziś jest , chyba w Częstochowie .
January 30 at 11:16pm ·
On z tej samej szkoły ortograficznej co "Bul", szkoła manier i stylu również ta sama... Gdyby nie mogl pan otworzyc to prosze dac mi znac cos na to poradzimy .To sa wazne dokumenty .Ja juz od chyba 10 lat
A o stylu pisania to miałem na myśli twój nie Bolka.
W sumie to nie ma sensu pisać coś w internecie jak piszesz tak, że ciebie ludzie i tak nie rozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także jak popracujesz nad tym to chętnie to poczytam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu