Aktywne Wpisy

Metylo +120
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file278261958662827151
Pobierz
Mawid_Dotyka +25
Chyba najdrozszy ładunek jaki wiozłem 24,500 czystej miedzi na kabelki, a w co dalej z-----------e ze starym trakcje i palicie otuline? #bekaztransa
źródło: temp_file751455158004068433
Pobierz

źródło: comment_D1M5CkTnQz3cwGV9VEZT0ozX8yasq4LK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I taguj. To znaczy pisz pan #lechwalesacontent. Wtedy można to zablokować, nie blokując jednocześnie ciebie.
Komuniści długi czas nie przyznawali się że mnie też internowano ze względu na moją wtedy pozycję tak w kraju jak i zagranicą , liczona na to że mnie przekupią . zastraszą , że mnie w jakiś sposób przyłączą .Zastosowano wobec mnie wszystkie możliwe argumenty , od próśb do gróźb .Odpowiedz moja była prosta ,,Możecie mnie zabić , ale nie pokonać ''W tedy , ruszyło na dobre podrabianie dokumentów co
Papier o internowaniu zaginał przekazałem go konspiracyjnie z internowania odzyskałem około 2009 r zwróciła mi Ambasador Szwecji .Jak tam się znalazł nie wiem .Gdzie dziś jest , chyba w Częstochowie .
January 30 at 11:16pm ·
On z tej samej szkoły ortograficznej co "Bul", szkoła manier i stylu również ta sama... Gdyby nie mogl pan otworzyc to prosze dac mi znac cos na to poradzimy .To sa wazne dokumenty .Ja juz od chyba 10
A o stylu pisania to miałem na myśli twój nie Bolka.
W sumie to nie ma sensu pisać coś w internecie jak piszesz tak, że ciebie ludzie i tak nie rozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także jak popracujesz nad tym to chętnie to poczytam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu